News

Komentari 40

Šokantan prizor u busu ZET-a: 'Nije mogao ući pa je glavom udarao u prozor i razbio ga'

Šokantan prizor u busu ZET-a: 'Nije mogao ući pa je glavom udarao u prozor i razbio ga'

U jednom trenutku ugledao sam čovjeka na prozoru koji se u njega zaletio glavom i potom divljački nastavio lupati. Nakon nekoliko udaraca prozor se razbio, a on otrčao u nepoznatom smjeru, rekao nam je čitatelj

Neobična i šokantna scena početkom tjedna zatekla je putnike koji su se vozili u ZET-ovom autobusu broj 109 na stanici Knežija. 

Nepoznati muškarac na stanici je, kako su nam rekli putnici, glavom lupao o prozor dok ga nije razbio, a potom se trčećim korakom udaljio u nepoznatom pravcu.

POGLEDAJTE VIDEO: Razbio prozor autobusa 

- Autobus je bio krcat, ljudi su se gurali i nastala je nervoza. Na stanici Knežija više nitko nije mogao ući, što je dovelo do naguravanja izvan autobusa. U jednom trenutku ugledao sam čovjeka na prozoru koji se u njega zaletio glavom i potom divljački nastavio lupati. Nakon nekoliko udaraca prozor se razbio, a putnici su ostali u šoku - prepričava nam jedan od uznemirenih putnika. 

Vozač je potom nastavio voziti dok ga putnici na stanici dalje nisu upozorili na to što se dogodilo. Pozvana je policija. 

Iz ZET-a su nam potvrdili slučaj. 

- Prema dostupnim informacijama potvrđujemo kako je u utorak 22. prosinca oko 16.45 sati, nepoznata muška osoba razbila bočno staklo autobusa linije 109 na stajalištu Knežija. Prema unaprijed utvrđenoj proceduri, pozvana je policija koja je obavila očevid, a autobus je povučen u garažu - rekli su nam.

Najčitaniji članci