Obavijesti

News

Komentari 133

Šokantni detalji ropstva u BiH: Morala je vući zaprežna kola

Šokantni detalji ropstva u BiH: Morala je vući zaprežna kola
4

Susjedi kažu da je djevojka (19) morala raditi najteže poslove. Ono što niko drugi nije mogao, ili htio, ona je morala. Tjerali su je da skače na glavu s plasta sijena

VIDEO

Na vidjelo izlaze novi šokantni detalji ropstva mlade Njemice (19) koja je deset godina bila zatočena u selu Karavlasi kod kalesijskog naselja Gojčin u BiH. Način na koji su bračni par Milenko (52) i Slavojka Marinković (45), maltretirali, tukli i iživljavali se nad 19-godišnjom djevojkom, ledi krv u žilama, i ravan je najužasnijim horor filmovima, javlja Oslobođenje.ba.  

Nakon istrage, kalesijska policija je uhitila bračni par Marinković, a djevojka je dobila potrebnu medicinska pomoć i trenutno se oporavlja u jednoj od sigurnih kuća u Tuzli. Nakon što je susjed Sead Makalić, koji je cijeli slučaj i prijavio policji, progovorio o hororu u Karavlasima, i drugi stanovnici mjesta Gojčin, ali i susjednog naselja Repuh, odlučili su ispričati užase koje su oni vidjeli. 

Tako je jedan od njih, Esed Resić, rekao da je jednog dana krenuo sa ženom preko njiva kada je čuo kako netko viče: 'Hija, hija'. 

- Pogledam, nigdje nikog. Pogledam malo bolje, i vidim da ona vuče prazna zaprežna kola, a oni pokraj kola i umiru od smijeha. Oni su baš uživali u tome - rekao je Esed Resić. Dodaje da se u tom trenutku pored zaprežnih kola nalazio Milenko i njegov rođak čiji je nadimak Celje. 

Prema tvrdnjama Makalića i Resića, prenosi Oslobođenje, Marinkovići su prvo djevojku natjerali da odvuče zaprežna kola nekih 400-500 metara od kuće, a potom da ih vrati pred štalu. No, tu nije kraj iživljavanjima Marinkovića.  

- Jednog dana  gledao samo kako djevojka jede bundevu. Oni su se smijali i rekli kako ona misli da je to lubenica - rekao je Resić. Kaže i da je vidio kako je tjeraju da jede mekinje. 

I drugi stanovnici ovih mjesta su, pod uvjetom da ostanu anonimni, ispričali još stravičnih detalja. 

- Tjerali su je da radi najteže fizičke poslove. Ono što niko drugi nije mogao, ili htio raditi, ona je morala. Jednog dana su skupljali sijeno. Ona je bila na vrhu sijena, a kada su završili, nisu joj dali da normalno siđe, nego je morala skočiti na glavu, kao da skače u vodu - tvrde stanovnici. 

Dodaju da je djevojka rijetko boravila u kući. Uglavnom je spavala u devastiranom objektu, koji se nalazi neposredno pored kuće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...