Obavijesti

News

Komentari 53

Spasili su 7 ljudi, među njima djeca i nepokretan muškarac

Spasili su 7 ljudi, među njima djeca i nepokretan muškarac
3

Policija je izvela herojsku akciju spašavanja iz poplavljene kuće u Kuparima. Nepokretnog muškarca spasili su od sigurne smrti te ga potom prevezli u bolnicu

VIDEO

Policajci dubrovačko-neretvanske županije u petak su odradili herojsku akciju spašavanja u Kuparima. Iz jedne kuće spasili su čak sedmero ljudi, a među njima je bilo dvoje male djece te jedan nepokretni muškarac, javlja dubrovački dnevnik.

Policija je nepokretnog muškarca spasila od sigurne smrti te ga kombijem prevezla u bolnicu na daljnju obradu.

Iz Policijske uprave i dalje mole da se vozači i stanovnici pridržavaju uputa policije kako bi se velika poplava privela kraju bez ozbiljnijih posljedica po ljudske živote.

Poplavljena Župa dubrovačka, ali i Stradun

Zbog kiše zatvorena Jadranska magistrala kod Dubrovnika. U Župi dubrovačkoj poplavljeno je tijekom olujnog nevremena čak 48 kuća, a vatrogasci su na terenu. Poplavljen je bio Stradun. 

Zbog obilne kiše Dubrovnik opet bez pitke vode

Uslijed obilne kiše koja danas pada na dubrovačkom području došlo je do zamućenja izvorišta Omble, Palate i Duboke Ljute iznad dozvoljene vrijednosti, priopćio je Vodovod Dubrovnik.

Tijekom dana očekuje se pojava povišene mutnoće u vodoopskrbnoj mreži Grada Dubrovnika, Župe dubrovačke, Zatona, Trstenog, Brsečina, Orašca i Elafita. Takva voda ne odgovara Zakonu o vodi za ljudsku potrošnju.

Iz Vodovoda preporučuju vodu prije uporabe pustiti da se istaloži te nakon toga bistri dio prokuhati. Voda se može koristiti za kuhanje, tuširanje, pranje zubi i ostale sanitarne potrebe.

Djelatnici Vodovoda Dubrovnik vrše redovitu dezinfekciju i kontrolu cjelokupnog vodoopskrbnog sustava, stoji u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...