Obavijesti

News

Komentari 205

Spavala s petoricom učenika, pronašli i eksplicitne snimke

Spavala s petoricom učenika, pronašli i eksplicitne snimke
4

CAPE TOWN Prvo mu je slala poruke da dođe kod nje doma, kad je htio prekinuti, nije ga htjela ostaviti na miru, ispričao je roditelj dječaka o skandalu koji potresa elitnu privatnu školu u Južnoj Africi.

VIDEO

Fiona Viotti (30) dala je otkaz u privatnoj školi Bishops Diocesan u Cape Townu. Udanu profesoricu povijesti i trenericu vaterpola prijavio je 18-godišnji učenik koji tvrdi da je imao aferu s njom i da je vršila pritisak kad je sve htio prekinuti.

To je slučaj iz listopada koji je sad izašao u javnost.

- On je u startu pristao na sve, ali kad je htio prekinuti, postao je žrtva. Nije ga htjela ostaviti na miru. Prvo mu je slala poruke da dođe kod nje doma, ali sve je došlo do razine kad mu je bilo dosta i kad je htio da sve prestane. Kako ga nije htjela ostaviti na miru, otišli smo ravnatelju i sve mu rekli - ispričao je roditelj dječaka.

Pronašli i eksplicitne snimke

Daily Mail piše kako su u školu stigli istražitelji te otkrili kako je učiteljica spavala s još najmanje petoricom učenika.

Inače, radi se o jednoj od najelitnijih privatnih škola u Južnoj Africi.

Otkriveno je i kako je učiteljica vrebala učenike od 2013. do 2019. godine, a pronašli su i njezine eksplicitne snimke koje su kružile školom i internetom.

Fiona se prije bavila manekenstvom, njezine fotografije izlazile su i u poznatom magazinu Sports Illustrated, a njezin djed je bio direktor škole i također je u njoj predavao povijest.

Suprug: Razdvojili smo se

Protiv nje neće pokretati disciplinski postupak jer je dala otkaz prije nego je afera izašla u javnost, ali kako pišu južnoafrički mediji, teško će nakon ovoga opet dobiti posao u školi. Isto tako, učenici s kojima je spavala mogu je privatno tužiti. 

Škola je organizirala terapije za učenike i obitelji nakon što je skandal izašao u javnost. A kod psihijatra ide i Fiona, kako je potvrdio njezin odvjetnik.

Suprug kaže da su se nakon skandala razdvojili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...