Obavijesti

News

Komentari 1

Srbija: Bivšeg ministra Dulića ispitivali 4 sata, negira krivnju

Srbija: Bivšeg ministra Dulića ispitivali 4 sata, negira krivnju
1

Bivši ministar Oliver Dulić saslušan je danas u Tužiteljstvu za organizirani kriminal. Gotovo četiri sata odgovarao je na pitanja o zlouporabi položaja za njegove vladavine

VIDEO

Bivši ministar Oliver Dulić proveo je u utorak u Tužiteljstvu za organizirani kriminal gotovo četiri sata odgovarajući na pitanja o zlouporabi položaja za njegova ministrovanja, kako ga tereti Tužiteljstvo, i negirao krivnju, a na izlasku novinarima je rekao da izlazi kao što je i ušao – kao slobodan čovjek, javljaju mediji u Srbiji.

– Cijeneći danas iznesenu obranu osumnjičenog Dulića i do sada prikupljene dokaze, a prije svega iskaze drugih osumnjičenih, Tužiteljstvo je zauzelo stav kako nije bilo zakonskih osnova za predlaganje pritvora za Dulića – rekao je tužitelj Miljko Radisavljević dodajući kako se Dulić u svojoj obrani detaljno izjasnio o svim navodima kaznene prijave i odgovarao na sva pitanja zamjenika tužitelja i njegovih branitelja. Radisavljević je rekao novinarima da će nastaviti rad na tom predmetu "da bi u što kraćem roku, u sljedećih nekoliko dana, donijeli konačnu odluku u povodu kaznene prijave koju je uprava kriminalističke policije podnijela protiv Dulića". Dulićev branitelj Miloš Paligorić rekao je da je Dulić tri i pol sata iznosio svoju obranu i odgovarao na pitanja zamjenika tužitelja za organizirani kriminal, nakon čega je pušten kući te pojasnio kako njegov branjenik "nije pušten na slobodu jer nije ni bio lišen slobode" te da je saslušanje "bila najobičnija istražna radnja". Na pitanje što će se dalje događati, branitelj je rekao da bi se moglo krenuti s ispitivanjem svjedoka, možda i vještačenjem, napominjući da je riječ o djelu za koje je propisana kazna od šest mjeseci do pet godina te da je medijsko zanimanje "neočekivano i nerazumljivo" budući da se radi o kaznenom djelu koje je, kako je rekao, "za profesionalce bagatelno".

Dulić, njegov nekadašnji pomoćnik Nebojša Janić i v.d. direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak sumnjiče se za zlouporabu službenog položaja u slučaju dodjeljivanja dozvola tvrtki "Nuba invest" za postavljanje optičkih kablova, i obojica su nakon saslušanja pušteni na slobodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu