Obavijesti

News

Komentari 13

Srbija: Dječak (17) vezao dječaka za prozor i silovao

Srbija: Dječak (17) vezao dječaka za prozor i silovao
1

N.T.(17) od ožujka prošle godine je u niškom Domu za preodgoj zbog silovanja. Prošli vikend bio je doma i na putu iz škole napao dječaka (13)

VIDEO

Dječak (13) vratio se kući iz škole u ponedjeljak navečer potpuno gol. Šokirana majka u srpskom Vranju pozvala je policiju kojoj je dječak ispričao, da ga je na putu iz škole u napuštenoj kući silovao par godina stariji mladić. Nasilnik je natjerao dječaka da iz tenisica izvuče vezice, kojima ga je vezao za prozorkse šipke. S nožem u ruci skinuo je odjeću s dječaka i silovao ga. Nakon toga je uspio gol pobjeći kući. Policija je po opisu posumnjala na N.T.(17), koji je od ožujka prošle godine u niškom Domu za preodgoj.
- S dječakom je hodao od škole i pričao mu da ima neke ukradene stvari. Pitao ga je zna li gdje bi ih mogao sakriti. Dječak, učenik šestog razreda pokazao je napuštenu kuću kod naselja Asan bair. Obojica su potom ušli u kuću gdje ga je on silovao - rekao je izvor za srpski Blic. Maloljetnog napadača nisu odmah našli jer se vratio u Dom. On je 2007. napastvovao još jednog dječaka i silovao ga. Zbog toga i dvije krađe, poslali su ga u odgojnu ustanovu na 6 mjeseci do dvije godine. Prošlog petka pustili su ga na kući na vikend s roditeljima, a umjesto da se 15. ožujka vrati u Niš, ostao je u mjestu i sljedeći dan silovao dječaka.
Dječaci se nisu međusobno poznavali, prije toga su se vidjeli nekoliko puta u prolazu. Napasnik je bivši učenik škole 'Jovan Jovanović Zmaj' i znao je često nožem prijetiti dječacima.
- Teško mi je zbog ovog, ali smo nemoćni da bilo što spriječimo izvan školskog dvorišta. Nakon stravičnog napada, roditelji su došli dan kasnije u školu i ispričalo što se dogodilo njihovom sinu. On od utorka nije dolazio u školu - rekla je ravnateljica Snežana Kocić-Spasić za Alo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.