Obavijesti

News

Komentari 39

'Srušio sam Kovačevića na tlo i zadržao ga do dolaska policije'

'Srušio sam Kovačevića na tlo i zadržao ga do dolaska policije'
1

Bivšem nogometašu Nikoli Kovačeviću sude zbog izazivanja prometne nesreće, ali i nepružanja pomoći. Terete ga da se s zabio u skupinu pješaka te usmrtio bračni par Kusalović...

VIDEO

Čuo sam buku i kad sam pogledao vidio sam da na nogostupu leže ozlijeđeni ljudi. Prišao sam kako bi im pomogao, a onda sam začuo kako cvjećarka viče “Bježi, bježi”. 

Vidio sam vozača koji je već dosta odmakao. Potrčao sam za njim, bacio se na njega i zadržao ga do dolaska policije, svjedočio je Maximilijan Danijel Orešković na suđenju Nikoli Kovačeviću. 

Dodao je kako je Kovačević bio toliko pijan da mu je pružao ruku kako bi ga podignuo s tla. 

- Nije se opirao i činilo mi se da nije ni svjestan što se događa - rekao je Orešković. Svjedokinja Mara Sudar je 11. travnja 2016. šetala s bračnim parom Aleksandrom (67) i Ljiljanom Kusalović (61)  Maksimirskom cestom kad je na njih Audijem naletio Kovačević. 

- S moje lijeve strane bio je Aleksandar, a s desne Ljiljana. Mene je auto udario u lijevu stranu. Pala sam u nesvijest i ne znam koliko sam bila bez svijesti. Gušila sam se. Prišla mi je studentica medicine i vodila moje disanje do dolaska Hitne - rekla je Mara Sudar koja se još oporavlja od zadobivenih ozljeda i koja vrlo teško sve to proživljava. 

Podsjećamo, bivšem nogometašu Nikoli Kovačeviću na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu sude zbog izazivanja prometne nesreće, ali i zbog nepružanja pomoći. Terete ga da se s 2,16 promila alkohola u organizmu i jureći 108 kilometara na sat zabio u skupinu pješaka te usmrtio bračni par Kusalović. 

Kovačević je priznao krivnju za izazivanje prometne nesreće, no tvrdi da nije bježao s mjesta nesreće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...