Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
226 komentara

'Šta se ti mene vataš, p***a ti materina, nokautirat ću te...'

Blažević mu nije ostao dužan: - Majmune glupi, p...a tebi materina. Kerum se potom zaletio prema Blaževiću, no spriječili su ga Saša Horvat i Miranda Ivanišević Dvornik...

Foto: Hina
226 komentara

Sjednice splitskog Gradskog vijeća posljednjih su godina obilježili brojni incidenti i svađe, ali uvrede koje su se danas čule nadmašile su sve.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Željko Kerum izvrijeđao je HSLS-ovog vijećnika Tonćija Blaževića sljedećim uvredama:

Video: Dalmatinski portal

- Šta se ti mene vataš, majmune glupi!

- P***a ti materina glupa!

- J**a ti pas mater smrdljivu!

Sve to dogodilo se nakon što je Blažević u jednom trenutku rekao:

- Neću se više javljati za riječ, na radost koalicijskih partnera, a o Kerumu da i ne govorim.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Na to je Kerum izgubio razum:

- Šta se ti mene stalno vataš? Majmune glupi, nokautirat ću te prvom prilikom kad te uvatim, p***a ti materina glupa!, vikao je Kerum.

POGLEDAJTE VIDEO:

Blažević mu je odgovorio psovkom, a Kerum se zaletio prema njemu. Uhvatili su ga i zaustavili drugi vijećnici, ali je Kerum opet obasuo Blaževića psovkama, dodavši još i onu o 'općenju psa i smrdljive majke'.

Predsjednik splitskog Gradskog vijeća Jure Šundov prekinuo je sjednicu na pet minuta, no nije dao opomenu Kerumu.

 

Tonči Blažević jeocijenio da je Kerum izgubio živce iako mu nije rekao ništa spektakularno.

Blažević je izjavio novinarima da je samo rekao kako više neće govoriti o gradskim programima, "što će biti jako drago" Kerumovoj koaliciji.  

- To je uobičajena doskočica kakvih ima milijardu na sjednicama Gradskog vijeća, ali Kerum je na to izgubio živce - rekao je Blažević novinarima. Na pitanje je li Kerumu rekao kakvu pogrdnu riječ, Blažević je odgovorio potvrdno.

- U jednom trenutku sam rekao jednu pogrdnu riječ koja nije bila u redu, ali na Kerumovih 25 riječi bila je jedna moja. Svi smo mi Dalmatinci i temperamentni smo, ovo nije Švedska, ali trebamo težiti Švedskoj po uređenosti - rekao je i dodao kako mu nije bilo ugodno čuti Kerumove prijetnje.

- Ostao sam sjediti u stolici i čekao sam, pa što bude, a da je Kerum uspio doći do mene, tada biste vidjeli što bi bilo - rekao je Blažević.

Smatra kako je predsjednik splitskoga Gradskog vijeća Jure Šundov Kerumu trebao izreći opomenu, a na pitanje hoće li tužiti Keruma, Blažević je odgovorio: "Nisam je takva vrsta čovjeka."

Vijećnik stranke Pametno Jakov Prkić, koji je poslije napustio sjednicu Gradskog vijeća, izjavio je novinarima kako je današnji izgred sramotan te da je predsjednik Gradskog vijeća Šundov "trebao izreći opomenu Kerumu" ili se makar ispričati zbog izgreda.  

- Ovo je postalo mjesto gdje se tolerira fizičko i verbalno nasilje i očito je kako ćemo i ubuduće biti svjedoci takvih situacija - ocijenio je. Odgovarajući na novinarsko pitanje Prkić je rekao je kako ne bi trebalo "trpjeti Kerumovo ponašanje" te da je njegovo ponašanje "trebalo davno sasjeći, a sada je vrijeme da se tome stane ukraj".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message