Obavijesti

News

Komentari 10

Starici je rekao da je direktor banke, ona mu dala 226.000 kn

Starici je rekao da je direktor banke, ona mu dala 226.000 kn

Čim je oštećena shvatila da je prevarena, događaj je u petak poslijepodne prijavila policiji, te su u nedjelju policijski službenici uhitili i priveli 46-godišnjeg hrvatskog državljanina...

VIDEO

Nepoznati muškarac je nabavio telefonski broj 87-godišnje starice, nazvao ju u četvrtak oko 9.30 sati i lažno joj se predstavio kao direktor banke te ju nagovorio da sa svog računa u banci podigne ušteđevinu, a novac je dan kasnije trebala predati policijskom službeniku koji će je čekati ispred zgrade.

Starica je podignula novac u banci i sutradan oko 11.00 sati ispred zgrade, nepoznatom muškarcu koji se lažno predstavio kao policijski službenik, predala oko 226.000 kuna.

- Čim je oštećena shvatila da je prevarena, događaj je u petak poslijepodne prijavila policiji, te su u nedjelju policijski službenici Prve policijske postaje Zadar u suradnji s Mobilnom jedinicom za provedbu nadzora državne granice Ravnateljstva policije i policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke uhitili i u službene prostorije policije priveli 46–godišnjeg hrvatskog državljanina nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je od starice preuzeo novac - kaže Ivana Grbin, policijska glasnogovornica.

Zadar: Zgrada Zavoda za javno zdravstvo prodana za 22 milijuna kuna

Policija je kod njega pronašla dio novca te su mu ga oduzeli.

- Nakon toga osumnjičeni je sinoć predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a posebno izvješće je podneseno nadležnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja identiteta drugih osoba koje se dovode u vezu s prijevarom - rekla je Ivana Grbin.

Policija sumnja da je muškarac imao unaprijed stvorenu namjeru pribavljanja protupravne imovinske koristi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.