Obavijesti

News

Komentari 35

Starleta se 'tagirala' u salonu: Bivša žena dojurila s pištoljem

Starleta se 'tagirala' u salonu: Bivša žena dojurila s pištoljem
1

Emini Arnautović, koja je u petak u Sarajevu pucala u bivšeg supruga i njegovu djevojku, određen je jednomjesečni pritvor za opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

VIDEO

Tužilaštvo Kantona Sarajevo uputilo je prijedlog Općinskom sudu u Sarajevu za određivanje jednomjesečnog pritvora Emini Arnautović (36) zvanoj Minka koja je u petak uhićena nakon što je ranila bivšeg supruga Admira Arnautovića (37) zvanog Šmrk.

Pritvor je zatražen zbog opasnosti da bi osumnjičena mogla ponoviti kazneno djelo, potvrdila je za Dnevni avaz Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS.

Arnautović je osumnjičena da je počinila pet kaznenih djela i to izazivanje opće opasnosti, nanošenje teške tjelesne ozljede, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, oštećenje tuđe stvari i nedozvoljeno držanje oružja. Prilikom uhićenja, policija je kod Emine Arnautović pronašla oko kilogram heroina.

Admir Arnautović trenutno je u vezi sa starletom Anđelom Mitkovski, poznatijom kao Anđela Vještica.

 

Posted by Andjela Mitkovski on Sunday, March 12, 2017

 

Ono što je zanimljivo jest da je Anđela Mitkovski kobnog dana na Facebooku objavila u 13.23 sati da se nalazi u frizerskom salonu "Studio Still". Tako je Emina i saznala gdje se nalazi i samo 22 minute kasnije stigla pred salon. U autu su bila i njena trojica maloljetnih sinova. Izvadila je pištolj i počela pucati.  

Nakon pucnjave Anđela Mitkovski je na Facebooku napisala:

"Točno je da je pucano mene i na mog dečka Admira Arnautovića. To je učinila jedna bolesna, labilna osoba, njegova bivša ljubomorna žena. Policija radi odlično svoj posao i nju su sada zatvorili, ja sam na svu sreću dobro i nisam ozlijeđena iako je na mene pucano devet puta, a u njega su ispaljena tri metka".

Kako je Avaz.ba već pisao, Minka je počela prvo pucati u pravcu Admira, koji se u tom trenutku nalazio u blizini jedne škole. On je počeo bježati, ali ga je Emina sustigla u parku, gdje ga je i ranila u nogu. Potom je pokušala ući u frizerski salon, gdje je bila Anđela.

Radnici su zaključali vrata, a ona je vrištala i psovala. Potom je nogom razbila staklo. Vrtjela se ukrug, psovala... dok nije došla policija i uhitila je.

Inače, Anđela, koja je sudjelovala u televizijskom showu Farma, je i bivša porno-zvijezda. Sada se, pak, bavi pjevanjem i nastupima po klubovima.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.