Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stavio joj je nož pod vrat pa je silovao: Osuđen na godinu dana

Govorila mu je da prestane, pokušavala ga odgurnuti, no on se nije obazirao. Nakon što ju je silovao, zaprijetio joj je da će ju ubiti ako ga ostavi pritom joj držeći nož pod vratom

34 komentara

- Ovo je zadnji put. Moj i tvoj život ovdje završava, a ako ne ostaneš sa mnom ubit ću sebe i tebe, zaprijetio je L. S. (podaci poznati redakciji).

Muškarac, čiji identitet ne navodimo zbog zaštite identiteta žrtve, na zagrebačkom Županijskom sudu u Zagrebu u srijedu je nepravomoćno osuđen na godinu dana zatvora zbog silovanja.

U istom postupku odbijena je optužba da je prijetio ženi koju ju silovao, no prijetnja je već sadržana u kaznenom djelu silovanja. 
Prema optužnici, L. S. je silovao tadašnju partnericu 5. lipnja 2017. u stanu u kojem su zajedno živjeli. Napao ju je dok je ona čitala neke dokumente. Rukom ju je uhvatio za vrat, počeo ju na silu ljubiti, te je legao na nju.

Govorila mu je da prestane, pokušavala ga odgurnuti, no on se nije obazirao. Nakon što ju je silovao, zaprijetio joj je da će ju ubiti ako ga ostavi pritom joj držeći nož pod vratom.

Možda vas zanima i ovo:
Message