Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stavljala je kapi za oči u vodu: Žena (52) ubila svoga supruga

Policija je Lanu uhitila u petak i zadržala ju u pritvoru. Motiv ubojstva zasad nije poznat. Ono što je poznato jest to da je Stephena optuživala da ju psihički zlostavlja...

Foto: York County Police
8 komentara

Lana Clayton (52) iz Južne Karoline opružena je za ubojstvo svog supruga Stephena Claytona (64). Prema nalazima istrage, danima mu je u vodu sipala kapi za oči sve dok ga nije otrovala.

Toksikološka analiza pokazala je da je Stephen u krvi imao velike koncentracije tetrahidrozolina, kemikalije koja se stavlja u očne kapi i neke sprejeve za nos, a ako se unosi u želudac može izazvati zastoj disanja i komu. 

Policija je Lanu uhitila u petak i zadržala ju u pritvoru. Motiv ubojstva zasad nije poznat. Ono što je poznato jest to da je Stephena optuživala da ju psihički zlostavlja i ima česte promjene raspoloženja, ali isticala je i da nikad nije bio fizički nasilan prema njoj, javlja BBC.

Nesretni Clayton srušio se početkom kolovoza na stepenicama u svojoj kući i preminuo. Uzrok smrti u početku nije bio poznat, a nakon što su otkrili da ga je supruga trovala, istražitelji su počeli počeli analizirati i incident iz 2016. kada je Lana Stephena, dok je spavao, pogodila strijelom u glavu. Policija je tada zaključila da se to sve dogodilo slučajno.

Par je skupa bio osam godina, a Claytonova obitelj kaže da je Lanu jako volio te da joj je nakon smrti htio ostaviti kompaniju koju je vodio i imovinu od koje samo kuća u kojoj su živjeli vrijedi gotovo milijun dolara. 

Možda vas zanima i ovo:
Message