Obavijesti

News

Komentari 1

Stimulacija za radnike Peveca, najavili i 13. plaću za radnike

Stimulacija za radnike Peveca, najavili i 13. plaću za radnike
1

Uz isplaćenu stimulaciju, u Pevecu su najavili isplatu 13. plaće krajem 2019. za 20 posto najboljih djelatnika u maloprodaji za prodajne centre koji bilježe značajnije rezultate na polju ostvarenih prihoda po radniku

VIDEO

Trgovački lanac Pevec objavio je u petak da je isplatio stimulaciju radnicima u ukupnom iznosu većem od dva milijuna kuna, za rezultate ostvarene u 2018. godini, a najavljuje i isplatu 13. plaće za 20 posto najboljih djelatnika u maloprodaji.

Odlukom Uprave, tvrtka Pevec isplatila je svojim djelatnicima u maloprodaji, nabavi i stručnim službama stimulaciju za rezultate ostvarene u prošloj, 2018. u iznosu većem od dva milijuna kuna, objavili su iz tvrtke.

Također su najavili isplatu 13. plaće krajem 2019. godine za 20 posto najboljih djelatnika u maloprodaji za prodajne centre koji bilježe značajnije rezultate na polju ostvarenih prihoda po zaposleniku, rezultata inventure, obrtaju robe te osobnoj angažiranosti.

Nastavak je ovo Pevecove strategije podizanja standarda zaposlenika, ističu iz tvrtke te navode kako su od 2015., kada je vodstvo tvrtke preuzela nova uprava, plaće porasle za 24 posto.

Kao krajnji cilj iz Peveca su najavili podizanje prosječne neto plaće na 7.500 kuna iduće dvije godine.

"Naš najveći kapital su upravo naši zaposlenici. Ulaganja ove vrste su neophodna jer direktno utječu na samu produktivnost zaposlenika i uspješnost tvrtke. Postavljamo nove standarde poslovanja i vjerujem kako našim aktivnostima postajemo još privlačniji poslodavac na sve zahtjevnijem tržištu rada “ izjavio je predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević.

Iz Peveca podsjećaju kako su, u odnosu na 2015., zaključnu godinu poslovanja prethodnog vodstva tvrtke, ukupni prihodi Peveca porasli za 65 posto, a neto dobit za gotovo 480 posto.

Uz to, tvrtka je u protekle tri godine u vlasništvo preuzela osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih prodajnih centara te zaposlila gotovo 600 novih djelatnika.

Ukupni prihodi tvrtke porasli su na 1,954 milijarde kuna, dok je neto dobit porasla na 139,6 milijuna kuna u 2018. godini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'
DRAMA OKO IZBORA

Ovako svjetski mediji pišu o Milanoviću i odluci Ustavnog suda: 'Populist proruskog stava'

Svjetski mediji u ponedjeljak prenose odluku Ustavnog suda o zabrani kandidature Zorana Milanovića na predstojećim parlamentarnim izborima, a dio njih predsjednika predstavlja kao „populista” koji je „iznosio proruske stavove”, ali i kao jednog od najpopularnijih političara u zemlji