Pripremite Ćebasa snack za svoju ekipu (Ćevap + kobasa = ĆEBASA). Tehnolozi PIK Vrbovca mogu se pohvaliti kako su osmislili autohtono, originalno hrvatsko jelo
Što je Ćebasa? Spoj ćevapa i kobasice osvaja tanjure
Znamo da je uvijek bilo i bit će rasprave oko toga čiji su ćevapi najbolji i koji su “pravi, originalni”, no zato oko Ćebase dvojbe nema. Tehnolozi PIK Vrbovca mogu se pohvaliti kako su osmislili autohtono, originalno hrvatsko jelo.
Ćebasa je, kako se i iz imena da zaključiti, spoj ćevapa i kobasice. Okusom više podsjeća na ćevape, a formatom i izgledom na klasičnu kobasicu. Ćebasa je zamišljena kao mesni proizvod koji se može jesti tijekom cijele godine, a svakako treba iskoristiti sezonu roštiljanja koja je već počela te iznenaditi goste i rešetku ovom jedinstvenom delicijom.
6 stvari koje trebate znati od PIK Ćebasi
1. Ćebasa je spoj ćevapa i kobasice - Izvrstan okus ćevapa u praktičnom obliku kobasice. Više će vam "bacati" na ćevape, ali će svojim oblikom i načinom pečenja biti – kobasica.
2. Ćebasa je originalni hrvatski proizvod - Za razliku od ćevapa, koje prisvajaju sve zemlje Balkana, kod Ćebasa misterij oko podrijetla ne postoji. Ćebasa je originalni hrvatski adut.
3. Ćebasa je stvorena za roštilj ili tavu - Ćebasa ima optimalan omjer krtog i masnog tkiva što ju čini odličnim proizvodom za tavu ili roštilj. Kod pripreme na tavi, ne trebaju vam mast ili ulje.
4. Ćebasa se peče brzo i lako - Pustite Ćebasu da prije pečenja dođe na sobnu temperaturu. Pečete li ju na umjerenoj vatri na roštilju ili tavi, bit će dovoljno 2 minute sa svake strane.
5. Ćebasa se radi od svinjetine i junetine - Sočne okuse i iznimne mirise Ćebasi daje pažljivo odmjerena mješavina junećeg i svinjskog mesa te prirodni začini. Osvojit će vas na prvi griz.
6. Ćebasa odlično prija uz sve dodatke - Isprobajte Ćebasu s povrćem, uz ajvar, kajmak, kečap, senf… Sve što i inače idealno prija uz ćevape i kobase, sljubit će se i s Ćebasom.
Napravite odlične Ćebasa snackove
Uz klasičnu pripremu na roštilju te serviranje u lepinji ili s pečenim krumpirom, Ćebasa pečena na tavi odlično prija i uz sezonske namirnice. No ukoliko želite pripremiti nešto novo i drugačije, svakako isporbajte Ćebasa snack, idealne sočne zalogaje za vesela druženja. Sve što trebate napraviti je narezati Ćebasu i umočiti ju u gusto tijesto pa popržiti na dubokom ulju. Super je što ovo jelo odlično funkcionira i kad je toplo i kad je hladno. Potražite detaljnije upute kako napraviti Ćebasa snack.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednostiDan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sportaMjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume