Obavijesti

News

Komentari 128

Što Josipović traži u trgovini i koje sendviče voli Karamarko

Što Josipović traži u trgovini i koje sendviče voli Karamarko
4

Čitatelji, naslovnica je vaša!: Sve što vam se čini zanimljivim snimite i pošaljite nam. Kreirajte naslovnicu 24sata i zaradite si džeparac za odmor na Jadranu

VIDEO

Rijetki su trenuci kada se šefovi države, vlade ili pak stranke mogu uhvatiti u nekim ‘običnim’ situacijama. No naši čitatelji imaju oko sokolovo pa im ništa ne može promaknuti.

Bivšu premijerku Kosor uhvatili su kod frizera na bolnim rezovima, a aktualnog premijera Zorana Milanovića u čišćenju teških mrlja. Fotoaparat tako nije uspio izbjeći ni predsjednik Ivo Josipović.

- Bio je neupadljiv, bio je baš poput nas običnih građana. Stajao je, odjeven u odijelo, u redu na blagajni s košaricom. Nisam uspio vidjeti što je predsjednik kupio - opisuje čitatelj Mario, koji je prije nekoliko dana navečer u jednoj trgovini na zagrebačkom Črnomercu fotografirao predsjednika. Naš čitatelj kaže da ga se dojmila Josipovićeva skromnost.

- Prijatelj je bio na blagajni i čuo kako blagajnica pita predsjednika želi li da otvore drugu blagajnu za njega. Josipović je to odbio i rekao da će čekati u redu s drugim kupcima - prepričava Mario. Dodaje kako je s predsjednikom bilo i osiguranje, puno diskretnije od onog koje je pratilo premijera Milanovića do kemijske čistionice.

- Primijetio sam tek jednog tjelohranitelja. Stajao je deset metara od predsjednika - tvrdi čitatelj.

Peveci: Bolje nam je kod konkurencije

Posrnuli poduzetnici Zdravko i Višnja Pevec, nakon poslovnog kraha, umjesto u Pevecu stvari kupuju u konkurentskom trgovačkom lancu.

Bračni par Pevec u kupovini fotografirala je naša čitateljica L. G. iz Zagreba. Ona ih je vidjela u četvrtak poslijepodne u trgovačkom centru Bauhaus na Žitnjaku. Nakon kupovine, čitateljica je sjela na terasu kako bi popila kavu. U tom trenutku ugledala je Višnju i Zdravka Peveca, nekadašnje vlasnike trgovačkog lanca Pevec, kako izlaze iz Bauhausa s kolicima punim robe.

- Zanimljivo je bilo vidjeti Pevece koji su nakrcali na kolica razne stvari, i to ne iz Peveca, nego iz konkurentskog dućana - rekla je naša čitateljica.

Pitali smo Zdravka Peveca, nekadašnjeg vlasnika najvećeg domaćeg trgovačkog lanca, zašto kupuje u jednom od suparničkih trgovačkih lanaca, a ne u jednom od Pevecovih centara.

- Godinama nisam ulazio u trgovačke centre Pevec u Zagrebu i Bjelovaru. Tako će i ostati sve dok sud ne usvoji našu tužbu kojom potražujemo 500 milijuna kuna od države. Tada ćemo ući uzdignuta čela u tvrtku koju smo stvarali dvadeset godina te koja i danas uspješno posluje, i to pod našim imenom – odgovorio nam je telefonski Zdravko Pevec.

Žele svima dokazati kako su oni žrtve nepotrebnog stečaja. 

Dok Veliki vođa pazi na izgled, Karamarko razmišlja o sendviču

Kažu da odijelo čini čovjeka pa se prema tome ravna i premijer Milanović. U svakom trenu pazi na svoje odijelo koje mora biti čisto. No njegov politički kolega Karamarko, predsjednik HDZ-a, ne obraća toliku pažnju na to što će obući. Karamarka, obučenog u majicu, tenisice i traperice kako kupuje sendvič, snimio je čitatelj u noći na utorak oko 1.30 sati u Zagrebu.

- Išao sam po sendvič, a kad tamo stoji Karamarko. Platio je sendvič i odšetao se prema Trgu bana Josipa Jelačića - rekao je čitatelj. 

>>> Snimi i pošalji: Sve što vam se čini zanimljivim snimite i pošaljite nam. Kreirajte naslovnicu 24sata i zaradite si džeparac za odmor na Jadranu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
POLICIJA GA UHITILA

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.