Obavijesti

News

Komentari 44

'Što oni znaju o Ini, oni su iz tajnih službi i s psihijatrije'

'Što oni znaju o Ini, oni su iz tajnih službi i s psihijatrije'
1

Mi nemamo drugog izlaza. Mi moramo nastaviti arbitražu. Druga je stvar jesmo li u nju uopće trebali ulaziti. To su dvije različite teme - rekao je Čačić...

VIDEO

Saborski zastupnik, čelnik Reformista Radimir Čačić poručio je kako Hrvatska mora nastaviti arbitražu s MOL-om. 

- Mi nemamo drugog izlaza. Mi moramo nastaviti arbitražu. Druga je stvar jesmo li u nju uopće trebali ulaziti. To su dvije različite teme. Danas, u poziciji, kad je prošla Vlada, pokazujući nesposobnost da stručno vodi pregovore, da se ekipira, počevši posebno od ministra gospodarstva, brani interese Hrvatske u jednom stručnom dijalogu, kad se dovelo u poziciju ssukoba i arbitraže, to je rizik neupitno, kad je tako mi nemamo nikakav drugi izlaz osim nastaviti arbitražu - rekao je Čačić. 

Osvrnuo se na nastavak pregovora, te rekao kako je dobro da se oni vode, paralelno s arbitražom. U slučaju za nas povoljnog dogovora, kaže, arbitraža se prekida. No, nije mu jasno zašto sve projekte Vlade vodi premijer Tihomir Orešković. 

- Premijer je počeo voditi sve. Ja ne znam što premijer ne vodi, da li itko drugi nešto ozbiljno vodi. Mislim da jedna ozbiljna vlada ima ministarstva sa stručnim timovima i konzultantima - kaže Čačić dodajući kako o Ini više govori ministar Horvat nego resorni ministar Panenić.

 - Potpredsjednici Vlade, ili bar jedan koji bi trebao voditi gospdoarske resore, ne postoje. Nijedan od ova dva potpredsjednika ni grubo nema kompetencije da uopće razgovara o Ini jer jednostavno ne znaju. Jedan je iz tajnih službi, a drugi je iz psihijatrije - zaključio je govoreći, naravno, o potpredsjednicima Vlade Tomislavu Karamarku i Boži Petrovu. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Tajne, bogatstvo i prokletstvo dinastije Tuđmanovih: Daleku rođakinju su spalili kao vješticu
102 GODINE OD ROĐENJA FRANJE

Tajne, bogatstvo i prokletstvo dinastije Tuđmanovih: Daleku rođakinju su spalili kao vješticu

Plus+ Franjo Tuđman rodio se 14. svibnja 1922. u Velikom Trgovišću. U povijest je ušao kao prvi hrvatski predsjednik, no obiteljsko stablo mu je isprepleteno tragedijama, usponima i padovima...

Doktor koji je spasio bebu iz smeća za 24sata: 'Bila je u krpi, 15 minuta ju je dijelilo od smrti'
DETALJI DRAME U ZAPREŠIĆU

Doktor koji je spasio bebu iz smeća za 24sata: 'Bila je u krpi, 15 minuta ju je dijelilo od smrti'

Procijenili smo da je rođeno prije maksimalno 30 minuta, da je prošlo još 15 minuta, ne bi preživjelo. Novorođenče nije bilo umotano u deku nego neku maramu, koja je bila poput one krpe za poliranje auta - otkriva za 24sata dr. Borna Pribanić.
Apokaliptične scene sa sjevera Ukrajine: 'Ovo bi mogla postati masovna grobnica. Rusi  su tu...'
VOVČANSK POD TEŠKIM NAPADOM

Apokaliptične scene sa sjevera Ukrajine: 'Ovo bi mogla postati masovna grobnica. Rusi su tu...'

Napreduju po gradu i ulaze ljudima u kuće. Ovo je samo prvi val, testiraju našu obranu, kažu ukrajinski branitelji Vovčanska...