Obavijesti

News

Komentari 167

Straćaru prodali Vlahoviću za čak 3897 eura po 'kvadratu'!?

Straćaru prodali Vlahoviću za čak 3897 eura po 'kvadratu'!?
1

Predsjedniku Uprave Adris Grupe prodali su 38,49 četvornih metara stana koji se nekad nalazio u kućici u dvorištu zgrade u Preradovićevoj 13 za čak 150.000 eura

VIDEO

Kako je objavio Jutarnji list, Vesna Bandić, supruga zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, prodala je Anti Vlahoviću, predsjedniku Uprave Adris Grupe, 38,49 četvornih metara stana koji se nekad nalazio u kućici u dvorištu zgrade u Preradovićevoj 13 za čak 150.000 eura.

To znači da je Vlahović za četvorni metar stana u srušenoj kućici platio 3.897 eura. To je podatak kojeg su novinari Jutarnjeg dobili u zemljišnim knjigama gdje je u zbirci položenih ugovora nalazi i onaj koji su Vesna Bandić i Ante Vlahović sklopili 28. rujna 2018. Vlahović je na parceli pokraj ove izgradio svoju vilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

 

Bandić je u imovinskoj kartici ranije objasnio kako je supruga prodala nekretninu u Preradovićevoj ulici, u kojoj se i rodila. Bilo je sporova o nekretnini, ali kad su oni završili, prodana je.

Kad je završio upravni spor, onda se mogla upisati i realizirati prodaja i nagodba s investitorom. Onog momenta kad se to dogodilo, a moja supruga dobila novac, onda smo mogli zatvoriti kredit za stan u Bužanovoj i pomoći kćeri da kupi stan - rekao je Bandić i ustvrdio da je sve čisto jer je cijenu odredio vještak kojeg je angažirao prodavatelj.

Bandićevi prodali straćaru, od tog kupili stan i otplatili kredit!
Bandićevi prodali straćaru, od tog kupili stan i otplatili kredit!

Radi se inače o staroj kući u Preradovićevoj. Bandićevi su se i fiktivno razveli kako bi njegova supruga Vesna ostvarila pravo da joj pripadne stan od 40 kvadrata. Kuća se još prije pet godina urušila od starosti.

Inače, urušena kuća je maknuta, a na njenome mjestu je zid koji razdvaja dva dvorišta. Nije poznato koliko je Bandiću ostalo otplatiti kredita i kako je dobio tako dobru cijenu za staru nekretninu da od nje može i otplatiti kredit i kupiti stan kćeri.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca