Obavijesti

News

Komentari 57

Strah na benzinskoj postaji: Manijak vreba žene u zahodu

Strah na benzinskoj postaji: Manijak vreba žene u zahodu
5

Manijak kroz vješto izbušenu rupicu na zidu zahoda promatra žene koje ulaze. Kad ga je Bjelovarčanka Željana spazila i vrisnula, pobjegao je u muški zahod

VIDEO

Osjetila sam čudne trnce, prijeteću nelagodu, pogled pohote na sebi. Osvrnula sam se. Pojavilo se to luđačko oko koje je virilo kroz izbušenu rupicu na zidu zahoda. Ispod vrata provirila je i muška tenisica. Zaprepastila sam se. Vrisnula sam, počela psovati, htjela odmah pobjeći, govori Željana V. (42) iz Bjelovara.

Ubrzo se primirila. U drugom zahodu bila je njezina kći (16).

- Nakon panike brzo sam se sabrala i ušutjela. Bile smo same u zahodu, nisam znala na što je manijak spreman, koji mu je sljedeći korak, koliko je nastran - nastavlja. Majka i kći u subotu su se nakon šopinga vraćale kući u Bjelovar. Zastale su na pauzu na OMV-ovoj benzinskoj postaji na cesti između Sesveta i Sv. Ivana Zeline. Ušle su u prostor benzinske crpke, u kojem su zahod, kafić i trgovina.

Izbušio rupicu da vidi većinu tijela

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Manijak je kroz vješto izbušenu rupicu na zidu zahoda, pozicioniranu tako da u trenutku svlačenja žene može vidjeti većinu njezina tijela, promatrao Željanu. Nakon njene vriske prestao se micati, pokušao se prikriti, a potom hodnikom pobjegao u muški zahod, odvojen hodnikom. Od četiri kabine u ženskom zahodu rupice su probušene u jednoj, ali s obje strane. Manijak je tako imao kontrolu nad tri zahoda. Nije mogao virkati samo u jedan, onaj u kojem je bila Željanina kći, nasreću. Željana je brzo otrčala do zaposlenika benzinske: - Zovite policiju! - uzviknula je uznemirena. Hitno su ih pozvali. Navodno su uspjeli zapamtiti i registraciju automobila kojim se naposljetku muškarac odvezao. Policija nam je potvrdila da je primila prijavu i slučaj istražuje.

Zbog privatnosti ne smiju postaviti kamere

Iz Crodux derivata, vlasnika OMV-ovih benzinskih, rekli su kako u posljednjih 20 godina koliko su na tržištu nikad nisu imali sličan slučaj. Zbog zaštite privatnosti kamere ne smiju postavljati u zahode.

- Dok sam u šoku objašnjavala radnicima što se događa, vidjeli smo ga kako bježi. Zgrožena sam, činilo se kao da je to planirao i već radio. Tko zna koliko je dugo tako vrebao žene. Sigurna sam da je žrtava bilo još - rekla je Željana.

Rupice su ispunili papirom

U utorak, kad smo otišli provjeriti slučaj rupice u zahodu su bile ispunjene papirom. U ponedjeljak je Željana sa suprugom prolazila istom cestom i zbog znatiželje je zastala na istoj crpki da vidi jesu li učinili išta kako bi zaštitili goste. Kaže da rupice nisu bile prekrivene. Provjerili smo i zahode koji su u kućici pored benzinske, a koji joj također pripadaju. Prepuni su ‘‘špijunki’’, ali su znatno manje, pa je i vidljivost smanjena.

Stručnjaci objašnjavaju da je vjerojatno riječ o voajerizmu.

- Postoje različiti oblici voajerističkog ponašanja, od onog bezazlenijeg: odlaska u striptiz-klubove do ljudi koji su teško emocionalno zakinuti. Takvi voajeri postižu seksualni užitak promatrajući druge gole ljude ili seksualne aktivnosti drugih, naravno - poskrivećki. Često je riječ o muškarcima koji imaju velikih problema u normalnoj komunikaciji sa ženama i teško ostvaruju intimne odnose - objasnio je psihijatar i seksualni terapeut dr. Goran Arbanas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.