Obavijesti

News

Komentari 121

Brzi i žestoki: Kroz Hrvatsku u 'pilama' jurili čak 250 na sat!

Brzi i žestoki: Kroz Hrvatsku u 'pilama' jurili čak 250 na sat!
2

Svim počiniteljima prekršaja izrečena je novčana kazna u iznosu od 3000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske, objavila je policija

VIDEO

Prometna policija PU vukovarsko-srijemske u utorak je zaustavila tri sportska auta koja su vozila značajno brže od dopuštenog oko 13 sati na auto-cesti Zagreb-Lipovac, na području općine Bošnjaci.

Day 2 recap. Zagreb - Belgrade. One of the many highlights was the police escort into the city of Belgrade. What a day!!! Next stop Budapest tomorrow. 🙌 📸 @tomstrojnik

Posted by ONELIFE RALLY on Monday, July 2, 2018

Državljanin Norveške (38) upravljao je Lamborghinijem, rumunjskih registarskih oznaka, brzinom od 247,5 km/h; 40-godišnji državljanin Njemačke upravljao je osobnim vozilom BMW njemačkih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 221 km/h dok je 40-godišnja državljanka Rumunjske upravljala osobnim vozilom Lamborghini rumunjskih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 246 km/h.

Pokretanje videa...

01:42

Nešto kasnije, oko 15 sati, također na dionici auto-ceste na području općine Bošnjaci, zaustavljen je i osobni automobil Porsche makedonskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Makedonije. Zatečen je kako se kreće brzinom od 221 km/h.

- Svim počiniteljima prekršaja izrečena je novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske - objavila je policija.

Vozači su članovi OneLife Rallyja, sedmodnevne vožnje kroz živopisne krajolike, a ove godine idu od Venecije do grada Mamaia u Rumunjskoj, pa su prošli kroz Hrvatsku i Srbiju gdje su platili kazne za prebrzu vožnju.

OneLife Rally prvo izdanje imao je prošle godine, a cilj je putovanje kroz prekrasne krajolike jugoistočne Europe. Ovogodišnja tura vodi sudionike kroz Italiju, Hrvatsku, Srbiju, Mađarsku i Rumunjsku. Glavni grad Hrvatske ističu kao glavnu točku putovanja, a sve je u znaku luksuza. U vožnji sudjeluje 100 vozača u 50 auta, a namjeravaju prijeći 2300 kilometara u sedam dana. Na službenoj stranici je istaknuto i kako nema ograničenja brzine.

 

Guess what happened here...... 🤫 @soul_acr 📸 @thejourneygraph

A post shared by ONELIFE RALLY (@oneliferally) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti
Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...

Ako privremeni predsjednik da mandat za sastav vlade Milanoviću, Ustavni sud može to poništiti. Ako sabor izglasa povjerenje vladi u kojoj bi premijer bio Milanović, Ustavni sud to može poništiti, rekao je Šeparović