Obavijesti

News

Komentari 86

Strašan sudar: Dvije ozlijeđene žene imaju krvarenje u mozgu

Strašan sudar: Dvije ozlijeđene žene imaju krvarenje u mozgu
7

U nesreći je poginulo petero ljudi. Liječnici su zabrinuti jer kod jedne ozlijeđene žene postoji opasnost od lezije jednjaka. Kod obje pacijentice će se obavljati radiološka obrada...

VIDEO

U nezapamćenoj tragediji na bjelovarskoj sjevernoj obilaznici, u utorak popodne, petero ljudi je poginulo prilikom izravnog sudara dvaju vozila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sudar u Bjelovaru jedan je od najstravičnijih u Hrvatskoj: Petero poginulih, a dvije djevojke se bore za život u bolnici Više na http://bit.ly/2q1ztXm Reporteri: Maja Furjan i Roberto Turk

Posted by 24sata on Wednesday, May 10, 2017

Još dvije žene, s teškim ozljedama prevezene su u bjelovarsku bolnicu. Riječ je o 26-godišnjim sestričnama - Josipi i Martini Dominković.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:40

- Primili smo dvije mlađe žene, teško su ozlijeđene. Riječ je o ozljedama glave s traumatskim krvarenjem mozga. Kod Josipe je došlo i do ozljede prsnog koša, te prijeloma lijeve ključne kosti uz pomak, što će se u kasnijoj fazi operativno sanirati – kazali su kirurzi Mladen Kovačić i Sanela Grbaš – Bratković. 

Pokretanje videa...

00:57

Liječnici su zabrinuti jer postoji opasnost od lezije jednjaka. Kod obje pacijentice će se obavljati radiološka obrada i CT. Postoji i mogućnost da se pacijentice prebace u Zagreb na daljnje liječenje.  

Mercedesom prešao na suprotnu stranu

Policija nije navela identitet vozača Mercedesa kutinskih registracija koji se kretao prema Bjelovaru, ali očevidom je utvrđeno da je prešao na suprotnu stranu i direktno se sudario s golfom slatinskih registarskih oznaka.

Neslužbeno smo doznali da je riječ o Andriji Dominkoviću (57) s kojim su se u automobilu nalazile tri žene. Poginula je njegova kćer Ana (32), dok je druga kćer Josipa (26), kao i njegova nećakinja Martina (26) teško stradala. Obje su u bolnici. Općinska državna odvjetnica je odredila obdukciju poginulih osoba iz Mercedesa kako bi se potvrdio njihov identitet. 

U Golfu slatinskih registarskih oznaka koji se pravilno kretao svojom desnom stranom bila je tročlana obitelj Turek iz Slatine. U stravičnom srazu slatinska obitelj je na mjestu poginula. Automobil je vozio Stjepan Turek (66), a u njemu su bile još njegova 64-godišnja supruga Marijana i njihova 31-godišnja kćer Slavica.

Pokretanje videa...

01:09

Zamjenica  općinske državne odvjetnice iz Bjelovara, koja je rukovodila očevidom, naložila je za danas obdukciju tijela smrtno stradalih, izuzimanje krvi i urina radi analize na alkohol, a tom prilikom će se obaviti i identifikacija poginulih iz Mercedesa.

U prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske poginulo je ukupno osam osoba u četiri prometne nesreće, dok su u cijeloj prošloj 2016. godini poginule četiri osobe u isto toliko prometnih nesreća.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu