Obavijesti

News

Komentari 152

Strava i užas u Zagrebu: Ljudi, bježimo, pucaju po tramvajima!

Strava i užas u Zagrebu: Ljudi, bježimo, pucaju po tramvajima!
1

Putnici u tramvaju linije 11 u petak oko 23 sata začuli su pucnjeve. Stakla na tramvaju su pucala. No, policija nije našla čahure. Srećom nitko nije ozlijeđen

VIDEO

Sjedila sam u tramvaju linije 11. Bilo je oko 23 sata u petak. Tramvaj je krenuo od Hondlove ka Ravnicama. U tramvaju je bilo 15 ljudi. Začuli smo pucnjeve. A onda su ljudi iz stražnjeg dijela tramvaja potrčali naprijed i vikali u panici da pucaju na nas. Svi smo počeli bježati.

Tako nam je paniku u ZET-ovu tramvaju opisala jedna od putnica P. F. (24). Potrčali su do vozača kojem ništa nije bilo jasno.

- Netko je od putnika povukao sigurnosnu kočnicu. Uspjeli smo izaći. Počela sam trčati prema Dubravi. Ispred našeg bio je i tramvaj linije 12. I njemu su bila propucana stakla - rekla je P. F., koja je nazvala brata da dođe po nju. Slično su nam potvrdili i drugi putnici.

- Dečko i ja smo izašli stanicu prije. I sačekali smo liniju 4. Sjeli smo u nju, ali je na Ravnicama bio zastoj. Izašli smo i vidjeli da su stakla na dvama tramvajima popucala, a vidjele su se i sitne rupe - rekla nam je jedna od putnica koja je željela ostati neimenovana.

Vozač: Navikao sam na krizne situacije

Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić rekao nam je da nitko nije ozlijeđen, a da će policija utvrditi činjenice. Vozači su u svakom slučaju postupili ljudski.

- Isprva nisam ni znao što se dogodilo. Postupio sam prema internom protokolu - rekao nam je vozač 11-ice Miljenko M. I njegov kolega je reagirao slično.

- Zaustavio sam tramvaj, provjerio je li nekome potrebna pomoć, a onda pozvao hitne službe. Prošao sam rat i navikao sam na krizne situacije - rekao je vozač Mladen Č.

Policija nije našla ni čahure ni zrna

Jedan od svjedoka koji je vidio rupe na staklima posumnjao je da je riječ o mecima. Rekao nam je da policija nije pronašla čahure niti zrna. Sve je to čudno, kaže, dodajući kako treba policiji prepustiti posao da utvrde istinu ovog slučaja.

U zagrebačkoj policiji, pak, naveli su da očevidom nisu utvrdili činjenice koje bi dokazivale da su stakla propucana. Nastavljaju istraživanje tko je razbio prozore. Neslužbeno doznajemo da je moguće da su rupe napravile čelične kuglice ispaljene iz praćke. One koje se mogu kupiti u trgovini vojnom opremom imaju domet od čak 150 metara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...