Obavijesti

News

Komentari 9

Strava na autocesti: U nesreći je mladoženja ostao bez uha

Strava na autocesti: U nesreći je mladoženja ostao bez uha
3

Unesrećenim mladićima, koji su u subotu išli na svadbu, prvi je u pomoć priskočio Milan (27). On je iz olupine uspio izvući mladoženju koji je bio potpuno krvav

VIDEO

Darko V. (29) oporavlja se nakon prometne nesreće u kojoj je u subotu poginuo njegov kum Slaven V. (28), a teško je ozlijeđen Hrvoje D. (33). Tri mladića žurila su na vjenčanje u Makarsku. Darka je u ponedjeljak u splitskoj bolnici posjetila zaručnica. Prošetala je s njim bolničkim hodnikom i pravila mu društvo.

- Dobro sam prošao, kao da sam pao s bicikla - bilo je sve što je jučer rekao Darko.

Nesreći je svjedočio Milan Č. (27), koji je putovao na drugo vjenčanje u Hercegovinu. Kaže kako je prizor bio stravičan:

- Renault Laguna vozio je u lijevom traku. Pretjecao je Mercedesov kamionet. Odjednom je naglo skrenuo udesno i izletio s ceste. Prvo je udario u rubnik, nakon čega mu je ispala prednja desna guma. Potom je naletio na zemljani nasip, preko kojeg je poletio u zrak dvadesetak metara. Zatim je naletio na kamen. Motor je izletio iz automobila gotovo 50 metara dalje na cestu, a auto se nastavio prevrtati.

Milan je parkirao u zaustavnom traku i potrčao pomoći unesrećenima u Laguni. Priskočio je i vozač Mercedesova kamioneta donijevši alat kojim su pokušavali izvući svatove iz smrskanog automobila. Najbliži im je bio Darko, kojemu je neka žena pritiskala ranu na vratu iz koje je krvario.

- Na kraju se sam uspio izvući, ne znam kako. Jako je krvario i nedostajalo mu je desno uho - prisjeća se Milan subotnje strave. Damira su polegli na pod i zaustavljali krvarenje do dolaska Hitne pomoći.

Nije mu jasno kako su izletjeli

Ne znam što se dogodilo. Vozili smo na pravcu, kolnik je bio suh i sigurno nisu vozili brže od 130 kilometara na sat, rekao je Milan o nesreći. Nakon što je pomogao unesrećenima, nastavio je put prema Hercegovini.

Autocestom kraj Županje jurio 248 km/h

Policijski presretač u subotu na autocesti A3 nedaleko od Županje zaustavio je srpskog državljanina koji je svojim automobilom vozio 248 km/h, što je bilo čak 118 km/h brže od dopuštene brzine. Dan prije, u petak, policijski presretač na istoj dionici autoceste zaustavio je 43-godišnjaka iz Biograda koji je svojim BMW-om zadarskih registracija jurio 223 km/h. U policiji kažu kako su, nasreću, kršenje prometnih propisa uočili na vrijeme i da će protiv vozača poduzeti predviđene mjere. Za vikend je Splićanin (42) kraj odmorišta Lički Osik na Dalmatini uhvaćen kako BMW-om juri 229 kilometara na sat, piše Večernji list. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'
TKO JE BLIŽI VEĆINI?

VIDEO Radić: 'DP ne može biti u većini gdje je SDSS i Možemo!. Ne bojimo se novih izbora'

Peđa Grbin je rekao kako je na Domovinskom pokretu odluka što i kako dalje, a da je na stolu i opcija ponavljanja izbora