Obavijesti

News

Komentari 70

Crna subota: Ceste bile suhe, a četvero mrtvih zbog brzine

Crna subota: Ceste bile suhe, a četvero mrtvih zbog brzine
12

Mladić (23) je poginuo u Sisku. Izgubio je nadzor i udario u drvo. Biciklistica je stradala u Ivanić Gradu. Vozač (30) poginuo je kod Gospića, a mladić kod Gračaca

VIDEO

U subotu ujutro oko 5 sati, na Strossmajerovoj ulici ispred kućnog  broja 189, u prometnoj nesreći poginuo je 23-godišnjak iz Siska. Na ulazu u dvostruku krivinu izgubio je nadzor nad upravljačem, zahvatio nogostup i udario drvo kraj prometnice. Vozilo se zaustavilo na krovu, a vozač je na mjestu preminuo. Strossmayerova ulica svojedobno je i službeno bila najopasnije mjesto u Hrvatskoj, a mjesto na kojem je mladić stradao iznimno je opasno zbog oštre krivine.

Pretpostavlja se da je uzrok bila brzina, a očevid je u tijeku.

Biciklistica stradala u Ivanić Gradu

U subotu ujutro oko 5.45. osobni automobil Peugeot 407 naletio je na biciklisticu u Jalševečkoj ulici u Ivanić Gradu. Žena je na mjestu poginula. Automobil se prevrnuo na krov. Policijski očevid je u tijeku.

Četvero ozlijeđenih na A1

Na autocesti A1 i smjeru Karlovca u subotu u 6.47 sudarili su se autobus i automobil. Automobil je udario u zadnji lijevi kraj autobusa. Ozlijeđeno je četvero ljudi. Prevezli su ih u Opću bolnicu Karlovac. Nisu u životnoj opasnost. Na toj dionici autoceste iza čvora Jastrebarsko vozi se otežano. Putovali su na dvodnevni izlet u Gardeland.

Poginuo vozač (30) BMW-a kraj Gospića

U teškoj prometnoj nesreći u subotu u tri sata na državnoj cesti D 25 Gospić-Karlobag u mjestu Trnovačko Novoselo, kraj Gospića poginuo je vozač (30) BMW-a. Suvozač i još jedan putnik lakše su ozlijeđeni, izvijestila je Policijska uprava ličko-senjska. BMW je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika. Očevid je u tijeku, a promet teče otežano.

Zbog prevelike brzine sletio s ceste i poginuo

Na državnoj cesti D1 poginuo je mladić (25) iz Gračaca u petak oko 23.55 sati. Upravljao je Mitsubishi Lancerom i izgubio kontrolu zbog prebrze vožnje. Sletio je s kolnika. Troje putnika, starih 28, 29 i 30 godina, ozlijeđeni su i prevezeni u Opću bolnicu Zadar. 

Teško se ozlijedio motociklist u Virovitici

Saša C. (32), član Moto kluba 'Kumovi' Virovitica teško je ozlijeđen danas oko 16,15 sati prilikom pada s motocikla na križanju državne ceste D2 i Ulice Matije Gupca u središtu Virovitice. Građani, koji su se u vrijeme nesreće nalazili na nogostupu, svega metar dalje od njegovog pada potvrdili su da je Saša C. u jednom trenutku skrenuo prema nogostupu i motociklom zahvatio bankinu, a potom izgubio nadzor i pao na nogostup. Prilikom pada mladić je tijelom udario u stup semafora i teško se ozlijedio. Očevici tvrde da se kolona motorista, u kojoj se nalazio i Saša C., nije kretala brzo.  Mladiću koji je ostao ležati na nogostupu, metar-dva dalje od svoga motocikla, ubrzo su pomoć pružili liječnici Službe hitne medicinske pomoći koji su ga prevezli u Opću bolnicu Virovitica na daljnje liječenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...