Obavijesti

News

Komentari 71

Strava u Kastvu: Podivljali psi izgrizli ženu (65), u bolnici je

Strava u Kastvu: Podivljali psi izgrizli ženu (65), u bolnici je
3

Mješanci su ženi izgrizli stopala i potkoljenicu, a ugriza je imala i na nadlakticama. Hitno su je prebacili u bolnicu na operaciju. Psi su pokušali još dva puta napasti

VIDEO

U petak oko 17.30 sati M. Š. (65) izašla je iznijeti smeće iz obiteljske kuće u Ulici Rubeši u Kastvu. Dok se vraćala u kuću napala su je dva susjedova psa. Mješanci više većih vrsta ženi su izgrizli stopala i potkoljenicu, a ugriza je imala i na nadlakticama. Nesretna žena uspjela je pobjeći do susjedinog dvorišta gdje se sakrila. Uskoro je za napad doznala njezina kći H.Š.

- Bilo mi je čudno što mame toliko dugo nema, iako je to sve bilo u nekoliko minuta, znala sam da je izašla iz kuće samo u papučama. I u jednom trenu uleti mi susjeda i kaže: mamu su ti potpuno izgrizli psi! Ostavila sam malenu kćerkicu sa susjedom i izjurila na cestu - u šoku prepričava kćer nesretne žene. Njezina majka srećom se sakrila kod kuće u kojoj živi medicinska sestra koja joj je pružila pomoć i podvezala rane, te spriječila da iskrvari. 

Psi htjeli napasti i unuke nesretne žene

 - Nakon nekog vremena prema nama je iz moje kuće krenula susjeda s mojom malenom kćerkicom, a dva psa, koja inače pripadaju susjedu koji živi točno preko puta mene, ponovno su izletjela na ulicu i krenuli na njih dvije, krenuli su napadati susjedu i moje dijete. U potpunoj panici sam počela vrištati, mahati s nečime i nekako sam otjerala te pse - u nevjerici je rekla kći napadnute žene. Do tada  se na ulici skupio veći broj susjeda. Dodaje kako je vlasnik na ulicu izašao tek nakon dvadeset minuta, te da su i tom prilikom psi istrčali ispred njega i agresivno krenuli na prolaznike. To je bio treći napad u 20 minuta. Ranjenu ženu je Hitna služba odvela u bolnicu na Sušaku gdje će hitno biti operirana. 

'To je bila klaonica usred Kastva'

- To nije bio ugriz, to je bila klaonica u sred Kastva, majku su mi potpuno izgrizli, psi su joj skinuli majicu, izgubila je čarape, to se moglo dogoditi i nekom djetetu koja se igraju u dvorištima, samo što bi psi dijete zaklali - u šoku je kćer. Žena tvrdi kako na žalost, u njihovom kvartu to nije iznenađenje, jer nitko ne brine o redu niti o psima. Tvrdi kako djecu voze u školu, žive u prirodi, a ne šeću se ulicom, jer svaka druga kuća u dvorištu ima krvoločnog psa. 

- Nitko ne brine o redu na ulicama grada Kastva, psi šeću po ulicama bez nadzora, a djeca su zaključana, u svakom drugom dvorištu je nekontroliran pas od 100 kila - očajna je H. Š. koja još ne zna kakve će posljedice ovaj napad ostaviti na njezinu majku.

- Imali smo dojavu da su u Rubešima dva psa napala jednu žensku osobu, također s tog područja, žena je prevezena u bolnicu na Sušaku, a dalje se utvrđuju sve okolnosti oko događaja - potvrdili su u riječkoj policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...