Obavijesti

News

Komentari 40

Strava u Slavoniji: Strah me da će nakon srna napasti i krave

Strava u Slavoniji: Strah me da će nakon srna napasti i krave
8

Krunoslav Prašnjak (27) iz Novog Senkovca kod Slatine opet se našao na meti provalnika. Netko je škarama razrezao žicu kojom je ogradio imanje i namamio divljač na polje

VIDEO

Nakon što su mu prije tri tjedna zasad nepoznati počinitelji upali na imanje te ubili i potom ukrali pet steonih košuta i dva jelena lopatara, Krunoslav Prašnjak (27) iz Novog Senkovca kod Slatine opet se našao na meti drskih provalnika.

Kako nam je ispričao, prije četiri dana netko je škarama razrezao žicu visoku 220 centimetara kojom je ogradio imanje na kojem drži divljač. Namamio je preostale tri košute i jednog jelena lopatara te ih pustio na polje. Da nešto nije u redu Krunoslav je shvatio ranom zorom kad se probudio kako bi obišao životinje. Kako ih nije našao šetao je dvorištem da bi otkrio mjesto gdje su razbojnici kao i prošlog puta razrezali žicu.

– Izašao sam na polje izvan imanja i nekih 100 do 200 metara dalje našao dvije košute i jelena kako trče poljem dok jednu košutu do danas nisam pronašao. Pretpostavljam da su je ukrali, a možda i ubili kao i one prije tri tjedna. Njenu lešinu nisam našao – rekao nam je mladić.

Boji se da ga je netko namjerno uzeo za metu. Smatra da je za sve kriva nečija ljubomora jer se uzgojem divljači iz hobija bavi već dvije godine.

– Strah me da provalnici preko noći ne dođu na farmu krava kojih imamo 35 komada i otruju ih. Od toga živimo, ali nekome se očito ne sviđa što držimo i divljač – objašnjava nam Krunoslav.

Dodaje kako nema novca da bi postavljao video nadzor oko imanja te ne zna kako se više zaštiti od sličnih slučajeva u budućnosti. Prašnjaku i njegovoj obitelji ovo je već treći put u godinu dana da im provaljuju na imanje i kradu ili ubijaju životinje. Lani im je netko ubio košutu dok su prije tri tjedan ostali bez pet steonih košuta i dva jelena te su oštećeni za najmanje 100 000 kuna. U oba slučaja počinitelji do danas nisu pronađeni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...