Obavijesti

News

Komentari 18

Strava u Sloveniji: Pronašli su dječju lubanju u krušnoj peći!

Strava u Sloveniji: Pronašli su dječju lubanju u krušnoj peći!

Prilikom rušenja stare krušne peći u Novom Mestu u Sloveniji pronašli su dječju lubanju. Čovjek koji ju je pronašao primijetio je i rupu na vrhu, moguće i od prostrijelne rane. Policija sve istražuje

U staroj krušnoj peći u slovenskom Novom Mestu, u ulici blizu Policijske uprave, pronašli su dječju lubanju.

Prema prvim informacijama radi se o lubanji 12-godišnjeg djeteta, pišu Slovenske novice. Očevidac Tvrdi da je bila stara, nije bila prljava ili teško izgorjela, a primijetio je i rupu na vrhu za koju se misli da je možda prostrjelna rana.

Obitelj iz Novog Mesta kupila je stan u Klemenčičevoj ulici. Prvi vlasnik stana bio je radnik, on ga je ostavio svome sinu, a potom ga je kupila starija gospođa u čijem je vlasništvu bio 10 godina.  Umrla je u staračkom domu i stan je kupio mladi par. Kako je u njemu bila stara peć, odlučili su je ukloniti. Ulica ima uređeno grijanje na plin, pa je štednjak bio nepotreban.

Radove su izvodili u subotu. Ali kad su cigle počele padati, šok! Lubanja!  Mještani su odmah pozvali policiju.

Stigao je i krim odjel U stanu su bili nekoliko sati, odnijeli su lubanju na istraživanje.

- Ovdje živim 41 godinu i svih ovih godina nije se dogodilo ništa neobično, barem koliko ja znam. Niti jedno dijete nije nestalo, niti jedan zločin se nije dogodio, barem mi za njega ne znamo, a doista je čudno odakle lubanja - izjavio je Robert Zidar, susjed iz istog bloka.