Obavijesti

News

Komentari 169

Stravično: Dječak (13) je ubio brata (2) i silovao polubrata

Stravično: Dječak (13) je ubio brata (2) i silovao polubrata
10

SAD: Američke vlasti izvijestile su kako je dječak (13) koji je ubio brata imao problema još u školi. Očuh i baka su ga zlostavljali, a on je zlostavljao svoju braću

VIDEO

Policija i socijalna služba iz SAD-a objavili su detalje šokantne priče Cristiana Fernandeza (13), koji je optužen za ubojstvo svog mlađeg brata (2). Dječaka je tijekom djetinjstva majka zanemarivala te se uopće nije brinula o njemu, baka, koja inače ima problema s drogom, ga je napastovala, a očuh ga je psihički maltretirao prije nego što se ubio. Cristian je imao tek 12 godina kada je pretukao brata do smrti, a vjerojatno će postati najmlađi Amerikanac koji je optužen za ubojstvo kao punoljetni čovjek.

Fernandez je rođen u Miamiju 1999. godine, a njegova majka Biannela Susana imala je tek 12 godina kada ga je rodila. Njegov otac (25) dobio je 10 godina uvjetne zatvorske kazne zbog seksualnog napastovanja njegove majke. Kada je imao dvije godine radnici socijalne službe su na ulici pronašli dječaka i njegovu majku te su ih zbrinuli. Cristian je bio gol, a šetao se ulicom oko 4 sata dok je njegova baka na klupici pored šmrkala kokain, javlja Daily Mail.

Očuh ga pretukao pa se ubio

Policija je izvijestila kako je socijalna služba Cristianov slučaj istraživala ponovno 2007. godine, kada je dječak imao osam godina. Ravnatelj škole koju je pohađao izvijestio je kako je dječak ubijao životinje, simulirao je seks s kolegama iz razreda te je masturbirao u školi. Do 2010. godine Cristian je živio s majkom i njenim novim suprugom, a jednog dana se pojavio u školi s teškim ozljedama oka. Poslali su ga hitno u bolnicu, gdje je liječnicima ispričao kako ga je očuh udario. Policija je odmah nakon toga otišla u kuću gdje je dječak živio, a ondje su pronašli tijelo njegovog očuha, koji se tog dana ubio. 

Nakon smrti očuha dječak i njegova majka preselili su se u Jacksonville, a u lipnju 2011. godine pozvana je policija u njihov dom. Pronašli su tijelo Cristianovog brata Davida (2), a nakon obdukcije su liječnici izvijestili kako je dječak preminuo od posljedica premlaćivanja. Imao je frakturu lubanje, krvarenje u mozgu i modrice na cijeloj glavi. Istragom je utvrđeno kako je Cristian bratovom glavom udarao u policu za knjige u sobi sve dok nije preminuo. Susana je policiji priznala kako je ostavila Cristiana i Davida kod kuće same, a kada se vratila pronašla je mlađeg sina mrtvog. Policija je izvijestila kako se ispostavilo da je Susana satima surfala internetom, dok je u prostoriji do njen sin ležao mrtav. 

Majka dobila 30 godina zatvora

Liječnici su izvijestili kako bi mogli spasiti Davidov život da su dječaka odmah nakon incidenta doveli u bolnicu. Djevojku su osudili u ožujku ove godine na 30 godina zatvora zbog nemara, zbog kojeg je njen sin preminuo. Njen stariji sin Cristian optužen je za ubojstvo prvog stupnja, a tijekom suđenja je otkriveno i kako je seksualno zlostavljao svog polubrata (8). 

Dječak je tijekom suđenja sve poricao, a govorio je na svjedočenjima kako je sve posljedica zlostavljanja kod kuće. Suđenje je još u tijeku, a ako mu se dokažu sve optužbe, dječak bi mogao dobiti doživotni zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...