Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Stravično iskustvo: Bila je pet dana u kadi, spasio ju je poštar

Alison Gibson (54) iz Michigana je 15. listopada legla u kadu kao i obično, ali nije mogla ručku uhvatiti da izađe van. Mobitel je ostavila u drugoj prostoriji, a živi sama

Foto: Screenshot/YouTube/Inside Edition
6 komentara

Alison Gibson (54) iz Michigana je provela pet dana u svojoj kadi jer nije mogla dosegnuti ručku koju inače koristi kako bi izašla van. Spasio ju je poštar koji je primijetio da Alison ne kupi poštu. Alison je 15. listopada legla u kadu kao i obično, ali nije mogla izaći van. Mobitel je ostavila u drugoj prostoriji, a živi sama.

- Sjedila sam i čekala. Kada mi je bilo hladno, pustila sam toplu vodu, a kad sam bila žedna pila sam hladnu vodu - kaže Alison. Poštar ju je počeo dozivati i nakon što ju je čuo kako viče, nazvao je 911. Policajci su u kuću ušli kroz prozor i pronašli su ju u kupaonici. Bila je dobre volje, ali joj je bilo neugodno zbog cijele situacije.

- Ali kupaonica je vidjela i boljih dana - rekla je policajka Stacey Wilborn za Inside Edition. Ženu su odvezli u bolnicu gdje je bila par dana na promatranju. Kako bi izbjegla opet takve situacije, kupit će specijalnu kadu s vratima u kojoj može sjediti. 

Možda vas zanima i ovo:
Message