Obavijesti

News

Komentari 118

Stravično otkriće: Učenici na velikom odmoru našli truplo...

Stravično otkriće: Učenici na velikom odmoru našli truplo...
4

Učenici zagrebačke OŠ Jordanovac pronašli su kostur u dvorištu. Preplašeni, odmah su otrčali učiteljici, koja je ostala u šoku. Ravnatelj je nazvao policiju...

VIDEO

Djeca su pod odmorom izašla u dvorište. Našla su ljudski kostur. Zgrozili su se, rekla nam je majka učenice petog razreda.

U dvorištu zagrebačke Osnovne škole Jordanovac djeca su u ponedjeljak oko 11.40 sati našla ljudski kostur. Majka opisuje kako se unutar školskog dvorišta nalazi veliki vrt i voćnjak. Kostur je bio u dijelovima, a glava mu je bila odvojena od ostatka trupa. Preplašena djeca otrčala su učiteljici koja je ostala u šoku kad su joj opisala što su pronašla. Ona je odmah o svemu obavijestila ravnatelja.

- Djeca su se igrala i pod lišćem ugledala kostur. Uplašila su se. Nakon što me je učiteljica obavijestila da su učenici našli truplo, odmah sam nazvao policiju - rekao nam je u utorak ravnatelj Davor Krnjeta.

Majka učenice petog razreda dodaje kako joj je dijete mobitelom poslalo fotografiju lubanje. Preplašena je onime što je vidjela ispod lišća.

Zbog šoka spava s mamom

- Plaši se biti sama, a zbog pretrpljenog šoka i straha je spavala u mojem krevetu. Zaista bizarno da djeca tako nešto pronađu kraj škole - zaključuje majka 11-godišnjakinje.

Majka dječaka u dobi od 15 godina, koji se u školskom dvorištu slučajno našao, kaže da je kostur našao učenik osmog razreda na dijelu koji se nalazi između bolnice Rebro i bolnice Jordanovac, a u naselju ga nazivaju ga Crni putić.

- Prvo ga je ugledao taj učenik i pozvao ostale da vide što je našao. Kostur se nalazio u šikari. Djeca su ga dirala štapom, a sin mi je rekao da je oko vrata imao nekakav šal. Tu strahotu vidjelo je najmanje desetak djece - šokirana je majka učenika.

Nema tragova nasilne smrti

Kad je navečer došla s posla, sin joj je ispričao sve o nevjerojatnom otkriću.

- Kad nam je ispričao što su pronašli, ostali smo u čudu. To je stvarno katastrofa - govori nam Zagrepčanka.

Smatra da se kostur tamo nalazi još od prošlogodišnje zime. Pretpostavlja da je tijelo prekrio snijeg pa ga zbog toga nitko nije primijetio, a do dolaska proljeća ove godine od njega su ostale samo kosti.

Nakon što je policija došla, čitavo područje je ogradila trakom te udaljila djecu.

- Policajci su mi rekli da na kosturu nisu pronašli tragove nasilne smrti. Inače, ovo me iznenadilo jer tim putem rijetko netko prolazi - rekao je ravnatelj i dodao da će djeci, ako se za time pokaže potreba, pružiti potrebnu psihološku pomoć.

Iz policije su nam potvrdili da su u šumi kraj Osnovne škole Jordanovac pronašli truplo nepoznatog muškarca koje su prevezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Tamo će napraviti obdukciju kojom se nadaju kako će otkriti identitet i okolnosti smrti pronađenog muškarca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa