Obavijesti

News

Komentari 263

Stravično: Ubila je, izrezala i zabetonirala muža i ljubavnika

Stravično: Ubila je, izrezala i zabetonirala muža i ljubavnika
4

Austrija: Estibaliz Carranza (34) je osuđena na doživotnu kaznu zatvora koju će odslužiti u psihijatrijskoj ustanovi. U pritvoru je rodila dijete no ono su joj oduzeli

VIDEO

Estibaliz Carranza (34), "ledena žena" kako su je nazvali mediji u Austriji je u četvrtak osuđena na doživotnu kaznu zatvora koju će odslužiti u psihijatrijskoj ustanovi. Estibaliz koja osim austrijskog ima i meksičko i španjolsko državljanstvo osuđena je jer je ubila supruga i ljubavnika te raskomadala i sakrila njihova trupla, piše Bild.

Sve isplanirala: Išla i na tečaj miješanja betona

Supruga Holgera H. (32) ubila je u travnju 2008. godine. Pucala mu je u glavu dok je sjedio za kompjuterom. Truplo je raskomadala pilom i dijelove stavila u zamrzivač. Kasnije ih je prebacila u svoju slastičarnicu i u podrumu zabetonirala. Na suđenju joj je dokazano da je zločin pomno isplanirala te da je čak išla na tečaj miješanja betona. 

Ljubavnika ubila jer ju je varao

Kasnije je upoznala Manfreda H. (48). Bili su ljubavnici, a onda kada je saznala da ju vara s drugom ženom, ubila je i njega. Upucala ga je dok je spavao i truplo raskomadala. 

Na sudu se branila kako je supruga Holgera ubila jer se na nju često derao. Kada je našla ljubavnika, tražila je muža da se iseli iz kuće. On je to odbio pa ga je ubila. 

Početkom 2011.  radnici su u podrumu slastičarnice pronašli zabetoniranu glavu. Estibaliz je odmah postala sumnjiva policiji. Pobjegla je no našli su je nakon četiri dana u Italiji i uhitili. Ubojstva je priznala. 

U pritvoru rodila dječaka i udala se

Kad su je uhitili bila je u drugom mjesecu trudnoće i to s trećim muškarcem Rolandom R. (47). Dok je bila u pritvoru rodila je dječaka. Oduzeli su joj ga i za njega se brine baka koja živi u Barceloni. Estibaliz i Roland su se vjenčali dok je bila u pritvoru i on je tada rekao da će je čekati.  

Snimila je pornić?

Mediji u Austriji koji su pomno pratili ovaj slučaj objavljivali su i da je Estibaliz snimala pornografske filmove.  Internetom je kružio jedan takav film u kojem navodno glumi upravo ona. OE24 tvrdi kako joj je glumica jako slična odnosno ima kovrče, te operiran nos i usnice.

Branio je odvjetnik Josefa Fritzla

Estibaliz je branio odvjetnik Josefa Fritzla. On je nakon presude kratko rekao kako će se na nju žaliti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati