Strop u školi se urušio jer su radnici loše nanijeli žbuku | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 10

Strop u školi se urušio jer su radnici loše nanijeli žbuku

Strop u školi se urušio jer su radnici loše nanijeli žbuku
2

S obzirom da u Gradu ne znaju kada je strop točno ožbukan ne može se sa sigurnošću utvrditi ničija odgovornost. Krov je prema podacima grada ožbukan 2002.

VIDEO

Sudski vještak, kojeg je angažirao Grad Split nakon urušavanja u OŠ 'Dobri', zaključio je da se strop urušio jer radnici žbuku nisu nanijeli po pravilima struke.

- Strop je davno ožbukan i o tome nemamo pisanog traga prije 2002. godine, dok Grad nije postao nadležan za osnovne škole, jer su do spomenute godine one bile u vlasništvu Županije. Dio urušenog stropa nalazio se na dijelu zgrade koji nije bio predmet zadnje sanacije, a odnosila se na krov iznad knjižnice - rekla je dogradonačelnica Aida Batarelo i dodala kako je vještak procijenio da su žbuku nanijeli u debljem sloju, te da između žbuke i podloge nije bilo vezivnog tkiva.

S obzirom da u Gradu ne znaju kada je strop točno ožbukan ne može se sa sigurnošću utvrditi ničija odgovornost, piše Slobodna Dalmacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Pakleni petak, Hrvatska opet u crvenom: Ovakve temperature očekuju nas tijekom cijelog ljeta
VREMENSKA PROGNOZA

Pakleni petak, Hrvatska opet u crvenom: Ovakve temperature očekuju nas tijekom cijelog ljeta

Danas će prevladavati sunčano i vrlo vruće. Poslijepodne u unutrašnjosti uz jači razvoj oblaka samo rijetko moguć poneki pljusak