Obavijesti

News

Komentari 1

Styria Hrvatska osvojila Zlatni indeks, nagradu eStudenta

Styria Hrvatska osvojila Zlatni indeks, nagradu eStudenta
5

Osvajanje nagrade pokazatelj je društvene odgovornosti poduzeća i svih poduzetih aktivnosti prema studentskoj zajednici. Pobjednike nagrade bira Povjerenstvo

VIDEO

Projekt Zlatni indeks u organizaciji studentske udruge eStudent, koji se održao treći put zaredom, za cilj ima nagraditi poduzeća i institucije za njihov rad i sudjelovanje u studentskom životu. Nagrade su dodijeljene u ukupno 8 kategorija, a svaka kategorija imala je 2 pobjednika: veliko privatno ili javno/mješovito poduzeće te malo i srednje poduzeće.

Pobjednike bira Povjerenstvo koje sačinjavaju studentske udruge Sveučilišta u Zagrebu. Osvajanje nagrade pokazatelj je društvene odgovornosti poduzeća i svih poduzetih aktivnosti prema studentskoj zajednici.

Styria Hrvatska, kao veliko privatno poduzeće, nagradu Zlatni indeks osvojila je u kategoriji „Ulaganje u studentske udruge i studentske projekte“. Uvidjevši snagu i važnost njihove lokalne i globalne umreženosti, iznimne prilagodljivosti novim tehnologijama i njihovog interesa za inovativna i kreativna rješenja, Styria Hrvatska nastoji što više uključiti studente u svoje poslovanje. Kroz redovito ulaganje u studentske projekte kao što su 'Case study competition', 'Mozak voli zdravo', 'Bez veze nije bezveze' i mnogi drugi Styria Hrvatska nastoji studentima pružiti praktična znanja kao nadogradnju teorijskim znanjima, ali i pružiti podršku studentskim idejama i projektima koji podižu kvalitetu studentskog života i zajednice općenito. 

Takav pristup studentima omogućio je da danas unutar poduzeća radi nekolicina zaposlenika koji su svoje karijere u Styriji započeli kao studenti završnih godina fakulteta, a sada obnašaju funkcije članova Uprave, izvršnih urednika i voditelja odjela. I svojim današnjim mladim suradnicima Styria osigurava daljnji razvoj i usavršavanje te temelje za izgradnju uspješne karijere. 

Uz Styria Hrvatsku nagradu za ulaganje u studentske udruge i studentske projekte osvojilo je i poduzeće Euro-unit.

Na studentskim projektima najviše su sudjelovali Imago i INA. U organizaciji projekata u kojima sudjeluju studenti najviše su se istaknuli Henkel i Ericsson Nikola Tesla. Kroz dodjelu stipendija najviše su pridonijeli Sandoz i Adris koji su stoga nagrađeni u kategoriji Stipendije, dok su u kategoriji Prakse dobitnici Henkel i Pliva. Najbolji imidž prema mišljenju studenata imaju poduzeća Ericsson Nikola Tesla i Student Travel Agency (STA), a Grand Prix nagradu za najviše osvojenih nagrada otišla je poduzećima Henkel i Ericsson Nikola Tesla. Žiri je također dodijelio i posebnu nagradu za poduzeća koja nisu osvojila nagradu ni u jednoj od kategorija, ali su se svojim djelovanjem prema studentima i studentskim udrugama posebno istaknuli. Posebnu nagradu žirija osvojila su poduzeća Hrvatska poštanska banka i Adacta i Siemens.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'
PROPUCAN SLOVAČKI PREMIJER

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'

Bolnicu Roosevelt u Banskoj Bistrici, u kojoj je smješten premijer Fico, čuvaju jake snage policije...

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica
Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje
PREVOZILI MIGRANTE

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći.