Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Sud ga izbacio iz stana jer puši: "Ugrožavao je susjede"

Njemačka: Friedhelm Adolfs kaže kako on puši godinama te to dosad nije nikome smetalo. Misli da ga stanodavci žele iseliti kako bi u stan mogli useliti ured

DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
45 komentara

Friedhelm Adolfs mora se iseliti jer dim od cigareta iz njegovog stana smeta susjedima. To je odlučio sud u njemačkom Düsseldorfu, piše u srijedu Bild. Presuda je nepravomoćna.  

Adolfs kao podstanar u stanu živi 40 godina i u zgradi je 35 godina radio kao domar. Godinama puši, a pušila je i njegova pokojna supruga. Ostali stanari zgrade su se žalili da dim iz njegovog stana izlazi na hodnik te da ugrožava njihovo zdravlje. Sud je prihvatio taj argument. Adolfs tvrdi kako su prozori njegovog stana stalno bili otvoreni na kip te da nije on kriv što vrata njegovog stana ne "dihtaju" dobro. Također kaže kako on puši godinama te to dosad nije nikome smetalo.

- Navodno me stanodavci žele izbaciti jer se žalio susjed s petog kata. Pa do njega dim ne može ni doći - rekao je Adolfs. Kaže kako ga iz stana žele izbaciti jer bi se u taj stan trebao useliti ured. Najavio je da će se žaliti te da će ići, ako treba i do Saveznog vrhovnog suda. Njegova odvjetnica Nina Plein smatra kako bi ova presuda mogla imati velikog utjecaja na prava pušača, piše Bild.    

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message