News

Komentari 13

Čita se dokumentacija za Fimi mediu, novi svjedoci 18. lipnja

Čita se dokumentacija za Fimi mediu, novi svjedoci 18. lipnja

Na zadnjem su se ročištu čitali preostali iskazi koje je u istrazi USKOK-ovim istražiteljima dala Jurak. Ona je priznala krivnju, no nije htjela odgovarati na pitanja

U nastavku suđenja u korupcijskoj aferi Fimi media zamjenica ravnatelja Uskoka danas je na Županijskom sudu u Zagrebu čitala dokumentaciju koja priloži spisu. Riječ je o računima Fimi medije s drugim tvrtkama, dokumentaciji o poslovnim odnosima te tvrtke s drugim trgovačkim društvima, računima raznih tvrtki, ugovorima itd. Kako se popis dokumentacije na kojoj je Uskok utemeljio optužnicu nalazi na 500 stranica optužnice čitanje dokumentacije potrajat će, najvjerojatnije, čitav svibanj.

Isto će se nastaviti i u utorak, a nove svjedoke ispitat će tek 18. lipnja.  

Na posljednjem su se suđenju čitali preostali iskazi koje je u istrazi USKOK-ovim istražiteljima dala Jurak. Ona je priznala krivnju, no nije željela iznositi obranu i odgovarati na pitanja pa su se čitali iskazi. Sanader je prigovorio njezinu dijelu iskaza o izdavanju fiktivnih računa, i dodao da njezino svjedočenje u tom dijelu kontradiktorno iskazu Mladena Barišića.

Najčitaniji članci