Obavijesti

News

Komentari 48

Sukob na maturalnoj zabavi: Potukli se učenik i profesor?

Policija je intervenirala i istraga je u tijeku, a nakon nje policija će dati više detalja. Kako neslužbeno saznajemo, sukobili su se profesor i učenik Obrtničke škole

VIDEO

Na maturalnoj zabavi koja je organizirana u srijedu u koprivničkom Hotelu Podravina, negdje iza ponoći, došlo je do fizičkog sukoba između dvije osobe, od kojih je jedna zatražila pomoć u koprivničkoj Općoj bolnici. Iz PU koprivničko - križevačke su nam potvrdili kako su nešto iza dva sata po ponoći dobili obavijest od Centra 112 da je ispred Hotela tučnjava.

- U tijeku su izvidi i kriminalistička istraživanja, zbog čega ne možemo dati neku konkretnu informaciju. Isto tako je nepoznata i kvalifikacija ozlijeđene osobe – kratko nam je rekao, policijski glasnogovornik, Dražen Laljek. Ukoliko se radi o teškim ozljedama, onda će policija podnijeti kaznenu prijavu. Ako je pak u pitanju lakša ozljeda, onda će napadač završiti na koprivničkom Prekršajnom sudu. 
Ravnatelj koprivničke Obrtničke škole Zlatko Martić, nam je rekao kako nema nikakvih službenih informacija, te da ne može komentirati, 'navodni' događaj.  

Inače Koprivnicom, kruže glasine da je jedan od učenika završnog razreda došao u sukob s profesorom u Sali, jer se navodno, nastavniku nije sviđalo njegovo ponašanje. Nakon što su izašli ispred Hotela, došlo je do tučnjave, u kojoj je navodno, profesor izvukao deblji kraj. Cijela ova nemila scena se odvijala pred brojnim maturantima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.