Obavijesti

News

Komentari 126

Došao susjedu na vrata: 'Zovi policiju, ubio sam svoju majku'

Došao susjedu na vrata: 'Zovi policiju, ubio sam svoju majku'
1

U obiteljskoj kući u Maglenči pokraj Bjelovara u petak oko podneva pronađeno je tijelo 78-godišnje žene. Navodno ju je sin (58) izudarao metalnim predmetom

VIDEO

Oko podneva naš prvi susjed Josip je pozvonio i s vrata mi je rekao "Susjed nazovi policiju, ubio sam majku", kazao nam je u petak u večernjim satima žitelj Maglenče, bjelovarskog prigradskog naselja, tražeći anonimnost. 

Dok se snašao od šoka, Josip je odšetao iz dvorišta i nije se okretao na susjedove pozive, koji je potom nazvao policiju. Ubrzo su došli policajci i našli tijelo Josipove 78-godišnje majke Marije s kojom je živio 58-godišnji sin. 

Živjeli su u kući bez električne energije jer im je Elektra prije par mjeseci isključila dovod zbog duga. Naš sugovornik nam kaže da je Josip, prije odlaska u Domovinski rat kao dragovoljac proveo 17 godina u Sireli i nakon što se vratio s ratišta nije našao posao. Živjeli su od majčinih 600 kuna poljoprivredne mirovine, a on je po selu pomagao doslovce za koru kruha ili kutiju cigareta. Navodno, nije vodio računa da legalizira svoj braniteljski status, zbog čega mu je majka znala često prigovarati. 

- Bio je miran i dosta povučen. Nikada nije odbio pomoći kad ga je netko nešto zamolio. Mislim da nije ni mrava zgazio i stoga mi nije jasno da je to mogao učiniti. Vjerujem da mu je prekipjelo majčino "trucanje" i stoga je tako reagirao - pojasnio nam je obiteljsku situaciju naš sugovornik. 

Navodno je majku ubio udarcem u glavu metalnim predmetom. Sumnja se da je imao žarač u rukama i njime ubio majku. Policiju je dočekao u dvorištu.

Pretpostavlja se da je Josip priveden u bjelovarsku policiju na kriminalističko istraživanje te da će nakon toga biti predan policijskom nadzorniku, a nakon toga ga čeka izlazak pred istražnu sutkinju bjelovarskog Županijskog suda jer će ŽDO, vjerojatno ići sa zahtjevom za određivanje istražnog zatvora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)