Obavijesti

News

Komentari 120

Supruga hrvatskog Fritzla: Ne želim ga sada napustiti

Supruga hrvatskog Fritzla: Ne želim ga sada napustiti
4

BLUDNI OTAC IZ BABINE GREDE: Muškarac je zlostavljao četiri sina i kćer. Supruga kaže da se odao piću, ali bi bila sramota da ga sada ostavi

VIDEO

Policija je u srijedu završila kriminalističku istragu nad muškarcem (48) iz Babine Grede kojeg se sumnjiči da je seksualno zlostavljao petero malodobne djece. Zlostavljača su uz kaznenu prijavu priveli istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru. O cijelom slučaju je policija izvijestila i Centar za socijalnu skrb u Županji radi zaštite malodobne djece. Muškarca terete da je počinio pet kaznenih djela zadovoljenja pohote, deset kaznenih djela zapuštanja i zlostavljanja djece i jedno kazneno djelo bludne radnje. Osim što je seksualno  zlostavljao četiri sina i kćer, tukao je suprugu i starijeg sina. Muškaraca je policiji prijavio najstariji sin (28) koji živi u Zagrebu. Zlostavljačeva supruga kaže kako posljednje dvije godine doslovno živi u paklu.
- Propala mu je tvrtka koju je imao u Austriji, predao se alkoholu i u njega kao da je ušao neki vrag. U zadnje vrijeme on nije vladao sobom i nisam sigurna da je on znao što čini našoj djeci - kaže supruga. Muškarac je suprugu tukao svaki put kada bi ona htjela spriječiti zlostavljanje malodobnih sinova i kćeri (14). Prema pričanju supruge, zlostavljač je najgori bio zadnja dva mjeseca. Čim bi popio čašicu više, što je bilo svakodnevno, otišao bi djeci u sobu, naslonio se na staklena vrata i masturbirao. Potom bi otišao do kćeri koju je dirao po intimnim dijelovima tijela.
- Još dok je radio u Austriji obolio je od bronhitisa i tamo se liječio raznim lijekovima. Ovdje je zaboravio na svoje zdravlje i obitelj. Kao da nismo njegova djeca i žena. Živci! Skroz je puknuo! - priča supruga. Unatoč svemu, supruga ne želi napustiti zlostavljača. Ni nakon svega ne kani se rastati od njega."To bi tek bila sramota!", rekla je žena. Supružnici imaju osmero djece. Jedan sin je oženjen, a jedna kćer udana, tako da je s njima u kući u zadnje vrijeme živjelo šestero djece te muškarčeva majka. Svi su oni bili zlostavljačeve žrtve. Na djeci se seksualno iživljavao, a starijeg punoljetnog sina, suprugu i majku je tukao! Svu ušteđevinu iz Austrije trošio je na alkohol, ništa nije davao za kuću i djeci. Bračni par se doselio u Babinu Gredu iz BiH 1999. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)