Obavijesti

News

Komentari 35

Susjed iz pakla: Curicu je tjerao na blud pred djecom

Susjed iz pakla: Curicu je tjerao na blud pred djecom
1

Policija je pritvorila zlostavljača (44) koji je prijetio djevojčici. Ona je isprva šutjela o zlostavljanju i trpila susjedova prijetnje, molbe, ucjene i ponude

VIDEO

Bio nam je dobar susjed i kućni prijatelj. Mislili smo da je dobronamjeran čovjek, stalno je nudio neku pomoć, pogotovo djeci. Međutim, ni u najgoroj noćnoj mori nismo mogli zamisliti njegove stvarne namjere, kaže majka desetero djece iz mjesta na istoku Hrvatske. Danima ne prestaje plakati jer joj je susjed prije mjesec dana, pred ostalom djecom, bludničio nad kćeri (14). Djevojčica je isprva o svemu šutjela i trpjela susjedove prijetnje, molbe, ucjene i ponude. Kaže kako nije htjela uznemiriti majku u sedmome mjesecu trudnoće koja boluje od teškog oblika epilepsije. No prije nekoliko dana sve joj je ispričala. Zlostavljača je policija uhitila u četvrtak navečer, a dan poslije su ga i priveli istražnom sucu, koji mu je, nakon saslušanja, odredio mjesec dana pritvora.
- Suprug i ja smo tog dana išli u drugi dio Hrvatske po moju sestru, koja mi je trebala čuvati djecu dok ja budem u bolnici zbog čuvanja trudnoće. Čim smo napustili selo, susjed je djecu već namamio u svoju kuću - priča očajna majka.
- Djeca su nam kasnije rekla kako je u neko doba noći ugasio svjetlo, zapovijedio im da spavaju ili budu tihi, a moju kćer prisilio da ga dira. Ona se opirala, ali nije smjela stati zbog njegovih prijetnji. Odjednom je druga kćer, koja ima deset godina, ustala, upalila svjetlo, a sva djeca su podignula glavu i vidjela ga gologa. Kad je završio sa zlostavljanjem, okrenuo se na bok glumeći da spava - kaže majka.
- Zaključao je vrata kuće, tako da nisu mogli izaći. Nitko od djece do jutra više nije ni oka sklopio - kaže majka.
Djevojčica kaže da ju je susjed nakon tog događaja prvo mamio slatkišima i lijepim riječima moleći je da o svemu nikome ništa ne govori. Nastavio je obećanjima o novcu. Kad je vidio da ne reagira na ponude, maltretirao ju je i plašio.
- Počeo mi je prijetiti nožem da će me ubiti, da će braću i sestru potrpati u domove, a roditelje u zatvor - priča djevojčica. Nakon prijetnji počeo se patološki ponašati prema djevojčici. Ponudio se da joj bude skrbnik do punoljetnosti, a ona će mu zatrudnjeti i roditi zajedničko dijete.
- Postajao je sve gori i nasrtljiviji. Zato sam pukla i sve rekla majci - priča djevojčica čiji je zlostavljač od nje stariji točno 30 godina. Majka se za pomoć obratila udruzi koja okuplja majke s mnogo djece. Oni su kontaktirali policiju. Djevojčica je sve ispričala psihologinji i policajcima. Majka je, unatoč rizičnoj trudnoći, odlučila ostati uz svoju djecu da im pomogne prebroditi traume.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije