Obavijesti

News

Komentari 138

'Susjedi su gledali u moje gole grudi i prijavili su me policiji'

Umjesto bazena žena je iza kuće ‘instalirala’ kadu za vruće dane. Sve je zaraslo u korov, ali susjedi ipak vide dok se kupa. Netko od susjeda ju je prijavio policjii

VIDEO

U četvrtak je bilo jako vruće. Iza svoje kuće sam se u kadi koja je skrivena korovom, polijevala vodom. Dok sam se brisala, skinula sam gornji dio kostima, ispričala nam je žena (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:23

Tu su scenu vidjeli susjedi pa je u malom selu Kloštar Vojakovački nadomak Križevaca, nastala pomutnja. Netko ju je prijavio policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Protiv gospođe je podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Kupala se u svojem dvorištu koje je neograđeno, bez grudnjaka i smetala je drugim susjedima, a jedan od njih ju je prijavio - potvrdila nam je križevačka policija. Nitko od susjeda nije htio reći zna li nešto o cijelom slučaju, odnosno reći tko ju je prijavio. Otkrili su tek da sa ženom nisu u dobrim odnosima.

- Možete je sresti na cesti da hoda, ali i da zapleše. To ipak nije u redu. Ne smeta mi to što se kupa bez grudnjaka, ali bi trebala pripaziti na ponašanje kojim iritira sredinu u kojoj živi – rekla je jedna od najbližih susjeda, tražeći anonimnost. Bilo je i onih koji su kazali da je žena u sukobu sa svim susjedima jer po noći pušta glasno glazbu te uznemirava ostale koji su željni sna. Ona se pak, zbog postupaka svojih susjeda ne uznemirava previše, te tvrdi da samo živi svoj život.

- Ljudi se previše bave drugima umjesto da se pozabave sami sa sobom. Nikoga ne vrijeđam i ne omalovažavam već imam svoj životni stil. Puno hodam, molim krunicu i mišljenje okoline me ne interesira, kao što me nije briga kako oni žive - odrješita je. Dodala je kako su jadranske plaže pune žena koje uokolo hodaju bez grudnjaka i to nikoga ne smeta.

- Privatni prostor ne isključuje osobe od odgovornosti za prekršaj ili kazneno djelo. Nitko ne može u svom privatnom prostoru počiniti kazneno djelo pa reći da to nije kazneno djelo samo zato što ga je počinio kod kuće. Tako će se sve okolnosti ovog slučaja utvrditi na sudu.

Sudac će istražiti jesu li susjedi mogli vidjeti golu ženu normalno se krećući svojim dvorištima ili su se recimo popeli na zid ili drvo da bi je vidjeli. U ovom drugom slučaju su definitivno oni u prekršaju, a ne žena. Nakon što se riješi slučaj, sudac će najvjerojatnije donijeti samo opomenu - objasnio nam je jedan zagrebački pravnik.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1