Obavijesti

News

Komentari 65

Krvavi petak: U deset minuta troje poginulih na cestama

Krvavi petak: U deset minuta troje poginulih na cestama
9

Dva automobila su se sudarila u Sv. Ivanu Žabno u Ulici braće Radić pri čemu je poginulo dvoje ljudi, a dvoje je ozlijeđeno. U Pisku kod Omiša poginuo je motociklist

VIDEO

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 15.44 sati u Sveti Ivan Žabnu, dvije muške osobe su poginule, a dvije ozlijeđene, od kojih jedna teže. Poginuli su otac i sin dok je majka teško ozlijeđena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:19

U sudaru Opel Corse daruvarskih registarskih oznaka i Hyundaia križevačkih registarskih pločica, poginuo je 22-godišnji vozač Corse i njegov 58-godišnji otac, dok je majka (56), također iz Corse s teškim i po život opasnim ozljedama prevezena u bjelovarsku Opću bolnicu.

Vozač Hyundaia, koji nije bio pod utjecajem alkohola je lakše ozlijeđen. Očevidom koji je rukovodila zamjenica bjelovarske Općinske odvjetnice, uz asistenciju policije je utvrđeno, da je 22-godišnji vozač Corse dolaskom do kućnog broja 29. na državnoj cesti Vrbovec – Bjelovar, iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu stranu kolnika kada je naišao osobni automobil Hyundai, kojim je upravljao 33 – godišnji vozač, a koji je prednjim djelom vozila udario u desnu bočnu stranu Opel Corse. Vozač Hyundaia.

Za vrijeme očevida državna cesta bila je zatvorena od 16.05 do 19.32 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima. Policija će podnijeti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Kod Omiša poginuo motociklist

Samo desetak minuta kasnije, u petak oko 15.55 sati na cesti kod mjesta Pisak sudarila su se dva motocikla. U nesreći je poginuo jedan čovjek . Ozlijeđena je jedna osoba koja je prevezena u splitsku bolnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...