Obavijesti

News

Komentari 25

'Svađali su se, a onda je jedan izvukao nož i počeo ih ganjati'

'Svađali su se, a onda je jedan izvukao nož i počeo ih ganjati'
1

Muškarac (31) ušao je u kafić u Zagrebu i počeo maltretirati goste. Svađa se preselila na ulicu. Dvojica su ozlijeđena. Napadač je imao 2,3 promila alkohola u krvi

VIDEO

U ovaj kafić dolazim već godinama, i kad je bio drugi vlasnik. Nikad nije bilo nikakvih problema, ali ovo u nedjelju je bilo prestrašno. Ma nerealno, rekao nam je šokirani stanar Savske ceste.

Prizori krvava dva muškarca u nedjelju navečer kako ih naganja napadač s nožem po Savskoj cesti u Zagrebu obišla je regiju. U svađi, a potom i tučnjavi, koja je izbila između tri mladića, dva muškaraca u dobi od 33 i 38 godina su ozlijeđena i kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:47

Prolaznicima su ozlijeđeni mladići rekli da su izbodeni nožem nakon što su u kafiću pili i družili se. Kako su rekli, napad je bio ničim izazvan, a napadača s nožem ne poznaju.

- Očigledno je bilo da se oni međusobno ne poznaju. Napadnuti dečki su bili u kafiću te su pili pivo. Potom je došao treći muškarac. Djelovao je vrlo čudno, kao da je već pripit ili da je nešto uzeo. Bio je malo bučniji te su se počeli prepirati. Dva muškarca su isto povisili ton, a zatim je nastao kaos. Izvukao je nož i počeo je cirkus. Nisam mogao vjerovati što vidim. Kao da smo na Divljem zapadu. Ubrzo su izletjeli iz lokala i počeo ih je naganjati po ulici - ispričao nam je jedan od susjeda i dodao da su na kraju završili na suprotnoj strani ceste.

Krvave ruke, majice: 'Pomozite mi, ljudi, pa iskrvarit ću ovdje'
Krvave ruke, majice: 'Pomozite mi, ljudi, pa iskrvarit ću ovdje'

- Ovaj ih je naganjao nožem, ali ih nije mogao sustići. Nisam vidio trenutak kad ih je ubo. Bio je mrak i bilo je naguravanja. Momci su bili u cijelosti krvavi - rekao nam je šokirani susjed.

- Dobio sam ubodnu ranu. Cugali smo tu u kafiću, ali nismo napali nikoga. Iskrvarit ću, pomozite mi - rekao je jedan od dvojice napadnutih mladića djelatnicima Hitne pomoći dok su im pokušavali pružiti pomoć na mjestu događaja. 

Jedan od izbodenih je, kako doznajemo, iz kvarta te je ranjen nožem u trbuh, dok je drugi, koji je strahovao od iskrvarenja, zadobio reznu ranu lijeve ruke i imao zakrvavljeno lice. Iz PU zagrebačke priopćili su kako se u nedjelju oko 18.40 sati 31-godišnji muškarac s 2,29 promila alkohola u krvi sukobio s dva muškarca. 

Iako je netom prije dolaska policije pokušao pobjeći u nepoznatom pravcu, ubrzo su ga pronašli i priveli na kriminalističko istraživanje. Dva muškarca su teško ozlijeđena te su u bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.