Obavijesti

News

Komentari 101

'Sve bitke u životu sam dobio bez obzira koliko me koštale'

'Sve bitke u životu sam dobio bez obzira koliko me koštale'
1

Splitski gradonačelnik sumnja da će se naći trinaesta ruka koja bi dovela do raspisivanja referenduma za njegovu smjenu. Kaže da se ne boji nikoga, osim Boga

VIDEO

Splitski gradonačelnik Željko Kerum smatra da su se protiv njega urotili i priroda i politika i DORH. Posljednji udarac u nizu je podnošenje zahtjeva za raspisivanjem izvanredne sjednice gradskog Vijeća na kojoj je će se tražiti njegova smjena. 

Kerum je za RTL Danas izjavio da je to maltretiranje građana i da nema smisla gubiti vrijeme na nešto što sigurno neće proći. Uvjeren je da ne postoji šansa da se skupi potrebnih 13 potpisa za raspisivanje referenduma. 

- Sumnjam da će se pronaći trinaesta ruka koja bi dovela do raspisivanja referenduma. Tužno je da HDZ ne primjećuje kakva im se kaša sprema, a u tome veliku ulogu imaju mediji, koji jedan dan hvala jednog, a drugi drugog kandidata, rekao je Kerum. 

Svima koji rade protiv njega poručio je da se ne boji nikoga osim Boga.

- Ja po prirodi nisam gubitnik. Sve bitke u životu sam dobio bez obzira na to koliko me koštale. Ja sada na internetu i Facebooku imam podršku koja je deset puta veća nego bilo koji prosvjed koji se protiv mene organizirao na ulicama Splita, izjavio je splitski gradonačelnik. Dodao je da se u samo u Splitu događaju ovakve stvari.

- DORH dolazi ispitati zašto je pao snijeg, sutra će doći zbog toga što sunce sja, a prekosutra jer pada kiša, rekao je Kerum koji je siguran da će na idućim lokalnim izborima, ukoliko se odluči kandidirati, odnijeti glatku pobjedu. 

Iz gradske blagajne 3,5 milijuna kuna za kolektor ispred Kerumovog hotela

Iz proračuna grada Splita izdvojit će se 2,68 milijuna kuna (bez PDV-a) za rekonstrukciju usisnog i ispusnog sustava grijanja i hlađenja hotela 'Marjan' čiji je vlasnik gradonačelnik Željko Kerum, piše Slobodna Dalmacija. Takvo rješenje krajem prošlog mjeseca donio je sam gradonačelnik. 

Dogradonačelnik Jure Šundov za Slobodnu je pojasnio da se nakon provođenja natječaja za zapadnu obalu vidjelo da je kolektor za grijanje i hlađenje morskim putem ostao preplitko i da bi se morao ukopati dublje oko jedan i pol metar. Tako bi se omogućio pristanak velikim brodovima za koje je predviđeno vezivanje na tom dijelu Gradske luke. Grad je kao investitor radova u prve dvije faze proširenja i uređenja zapadne obale dužan platiti spomenute radove. 

Na natječaj za radove čija je vrijednost procijenjena na 3,5 milijuna kuna javile su se dvije tvrtke, a kako je u proračunu za 2012. osigurano 40 milijuna kuna za zapadnu obalu nema potrebe da odluka ponovo ide vijećnicima na odlučivanje. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 101

VIDEO

VIDEO Strašna oluja na istoku Hrvatske: Tuča kod Županje, na A3 stajali ispod nadvožnjaka
LED VELIČINE LJEŠNJAKA

VIDEO Strašna oluja na istoku Hrvatske: Tuča kod Županje, na A3 stajali ispod nadvožnjaka

Jaka tuča, veličine lješnjaka, pogodila je područje Županje: 'Sve je trajalo pet minuta, udarala je jako u prozore i krov kuće'

VIDEO Pogledajte oluju na karti, u Dalmaciji već počelo: 'Nebo i zemlja se spojili. Pala je i tuča'
GRMI I SIJEVA

VIDEO Pogledajte oluju na karti, u Dalmaciji već počelo: 'Nebo i zemlja se spojili. Pala je i tuča'

ZADAR - Spojilo se nebo i zemlja, struja mi je čak dva puta 'blicnila', rekla nam je čitateljica koja je poslala video tuče kod Zadra. Promjenjivo oblačno te nestabilno. Mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom, a lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme. Prema večeri postupno smirivanje i djelomično razvedravanje, ponajprije na jugu. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni, uz pljuskove prolazno pojačan. Na Jadranu će puhati jugo te sjeverozapadnjak, kratkotrajno i jak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 24 °C, prognoziraju iz DHMZ-a. Za osječku regiju i dalje je na snazi narančasti meteoalarm. Prema podacima sa stranice rain-alarm.com, oblačni sustav širi se iz Dalmacije prema sjeveru i istoku Hrvatske.
Iva (13) je u kolicima, baka (70) vratila se na posao da joj može plaćati terapije: 'Ne odustajem'
TUGA KRAJ ZADRA

Iva (13) je u kolicima, baka (70) vratila se na posao da joj može plaćati terapije: 'Ne odustajem'

Iva (13) je u kolicima i teško govori. Majka joj je poginula u nesreći, a otac preminuo. O njoj sad brine baka Senka (70). Treba im pomoć za terapije