Svećenik Mirko iz Slavonije opet ljubi snašu na krivom salašu... | 24sata
Obavijesti

News

Svećenik Mirko iz Slavonije opet ljubi snašu na krivom salašu...

Svećenik Mirko iz Slavonije opet ljubi snašu na krivom salašu...
3

HDZ-ovac iz Slavonije kod kuće je zatekao suprugu i svećenika Mirka Mrnarevića (43), koji je ogorčenog muža prijavio policiji zbog prijetnji smrću

VIDEO

Ma, bio sam konj! Ona je s njim već dulje, ali sam se ja pravio da ne vidim jer nisam želio. Sramota me je, rekao nam je to šef stožera Civilne zaštite i predsjednik seoskog HDZ-a u jednom slavonskom selu.

Sa svojim 24-godišnjim sinom je 27. prosinca oko 20.30 sati nenajavljeno došao kući, gdje je zatekao 43-godišnju suprugu i svećenika Mirka Mrnarevića (47), župnika župe u Slakovcima.

Ono što su otac i sin tad vidjeli očigledno im se nije svidjelo pa je uslijedila salva uvreda i prijetnji prema zatečenom dvojcu, zbog čega su, nedugo poslije, otac i sin uhićeni. Policiju je, navodno, pozvao upravo svećenik Mrnarević zbog prijetnji smrću koje su mu tom prilikom izrečene.

Državno odvjetništvo izreklo im je zabranu prilaska i zabranu kontakta sa ženom i svećenikom te su potom pušteni na slobodu. Izašavši iz pritvora nakon dva dana, otac i sin došli su kući, no tamo nije bilo nikoga. Njihova supruga i majka otišla je od kuće, navodno, pronašavši privremeno utočište u Župnom dvoru u Slakovcima, kod svećenika.

Zatekao svećenika i svoju ženu: Šef Civilne zaštite u Slavoniji priveden zbog prijetnji i nasilja
Zatekao svećenika i svoju ženu: Šef Civilne zaštite u Slavoniji  priveden zbog prijetnji i nasilja

'Nije vam on za svećenika'

- I nije bilo nikakvog nasilja kad smo sin i ja došli kući. Nije nitko nikoga udario, ali smo rekli svašta. Samo provjerite gdje je ona sad, živi kod njega u župnom dvoru - priznaje ogorčeni muž.

 - Istraga traje i zbog toga ne smijem davati nikakve izjave. Ona će uskoro biti gotova i ja ću izaći u javnost s onim što je doista bilo - rekao nam je svećenik Mirko dodavši kako gospođa o kojoj se radi, a i on, nisu dobro jer su dobili ozbiljne prijetnje smrću.

Svećenik Mrnarević ima dugu povijest druženja sa svojim vjernicama, odnosno domaćicama koje zapošljava u svojem Župnom dvoru. O njemu smo pisali i u kolovozu 2005., kad je bio župnik u župi u Dalju. Tad su daljske bogomolje u pomoć pozvale novinare kako bi raskrinkale ljubovanje svojeg tad mladog župnika s jednom svojom mještankom, koju je također angažirao da mu bude domaćica u Župnom dvoru. Mrnarević je tad u unajmljenom stanu u Osijeku živio sa svojom odabranicom. Biskupija ga je tad “kaznila” premještajem u drugu župu.

- Nije on za svećenika, on vozi motor, nosi kožna odijela, majicu na kojoj piše ‘Nemam curu’ - rekle su tad vjernice iz Dalja.

Navodno je i u Tenji bio “nemirnog duha”.

- Dok je bio župnik u Levanjskoj Varoši, živio je u Tenji. I tu je također imao ‘domaćicu’ s kojom je, na kraju, i otišao nekamo dalje živjeti. Nisu se baš skrivali. Svi smo znali da su par - rekla nam je jedna mještanka Tenja.

O Mrnareviću su 24sata pisala još 2005., ljubovao je s mještankom iz Dalja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Slučaj dr. Novicka na Rebru: 'Rekao je: Više neće biti plavih kuverti. Tu je bio njegov kraj...'
KAKO SMO OTJERALI STRUČNJAKA

Slučaj dr. Novicka na Rebru: 'Rekao je: Više neće biti plavih kuverti. Tu je bio njegov kraj...'

Plus+ NOVI EXPRESS Dr. William Novick dolazio je u vrijeme rata i operacijama spasio više od 600 hrvatske djece. Otjerali su ga. Znalo se da Novick ne uzima 'plave kuverte'. O svemu govore tadašnji akteri