Obavijesti

News

Komentari 54

Svećenik pričao kako se borio sa zlom: Sotona vreba u RH

Svećenik pričao kako se borio sa zlom: Sotona vreba u RH
1

Borba: Zadarski svećenik Milivoj Bolobanić (74) govorio je građanima kako se borio protiv Sotone. Opisao je spašavanje cure na koju su susjedi bacili čini...

VIDEO

Držao sam seminar u Australiji. Došao je mladi čovjek. On je u sotonizmu bio sedam godina i trebao je postati svećenik sotonističke sekte. Međutim, slomio se i odustao. Pričao mi je da je morao na toj crnoj misi zaklati djevojčicu i napiti se njezine krvi kako bi postao njihov svećenik, prepričao je u utorak na predavanju u Zadarskoj znanstvenoj knjižnici mons. Milivoj Bolobanić, svećenik koji iza sebe ima dvadesetak slučajeva egzorcizma. 

Govorio je i o bacanju uroka u Hrvatskoj spomenuvši slučaj djevojke koja je zatražila pomoć egzorcista. Njoj je tri godine bilo mučno, ali samo noću i u njezinoj sobi. Čim bi ušla u spavaću sobu, izgubila bi svijest i počela teško disati. Majka bi zvala Hitnu, ali kad bi je doveli u bolnicu, mučnine bi nestale. Liječnici bi svaki put utvrdili da je posve zdrava. Čim se vratila kući, sve bi počelo po starom.

- Majka se tada obratila egzorcistu. Nakon prva tri egzorcizma i blagoslova kuće ništa se nije promijenilo. Egzorcist joj je rekao da raspori sve jastuke u kući, pa i svoj. Svi jastuci su bili normalni, osim Marinina, u kojemu je bio urok! Bio je to komad crnog sukna za pokojnike. Na sebi je imao prišiveno mnogo pera u obliku pogrebnog vijenca. Egzorcist joj je savjetovao da ga poškropi svetom vodom i odmah zapali. Kad je to učinila, mučnine su prestale. Marina danas živi normalno. To su joj napravili prvi susjedi, koji su naručili urok - prepričao je Bolobanić. Kaže da sada provodi egzorcizam u Istri, no postupak još traje. Za svaki takav postupak mons. Bolobanić mora dobiti dozvolu biskupa.

Majka je proklela kćer jer je uzela krivog muža...

Imao sam slučaj kada je majka svoju kćer proklela na sam dan njezina vjenčanja. Majka nije htjela da se kći uda za tog čovjeka. Cijeli je život nesretnica patila. Završila je na psihijatriji i umrla na strašan način, rekao je monsinjor Bolobanić. Kaže kako je proklinjanje posebno opasna i česta pojava.

"Sudac čini puno dobrih stvari, ali sve što može on, može i Sotona"

Dobro poznajem Zlatka Sudca. Sve ove pojave, kao što je govorenje drugim jezikom, levitacija, stigme, sve to može izvesti Sotona. I zato Crkva nikoga ne proglašava svetim dok ne umre. Dakle, tu uvijek može biti manipulacije, jer Zli nikada ne miruje. Ne kažem da je u slučaju Sudca tako, ali Crkva sve to još promatra. On, doduše, čini i puno dobrih stvari, posebno za naše branitelje, kaže oprezno Bolobanić. Poznato mu je da se Sudac prije bogoslovije bavio transcendentalnom meditacijom.

- Znam iz iskustva da se ljudi koji su se bavili tim praksama često tu i vraćaju. Sotona ima neko sudioništvo i suvlasništvo u takvu čovjeku. Dugo treba nad njim moliti da se oslobodi toga. Zato je Crkva oprezna i ne daje nikakav sud. Sudac više radi na svoju ruku i čini mi se da nije pod prismotrom biskupa - pojasnio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54

VIDEO

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'
VOZAČ ZA 24SATA

Strašna snimka napada na bus ZET-a! Vozač: 'Urlao je da će me ubiti, imao je nadljudsku snagu'

Vozač ZET-a, otac dvoje male djece, u subotu u 23.47 proživio je strašan napad: 'Udarao je glavom, rukama i nogama u staklo. Govorio mi je da će me ubiti. Još se tresem. Staklo me rasjeklo', rekao nam je

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak
Tragedija kod Varaždina: Sin je ubio svog oca pa ranio i majku?
POLICIJA GA JE UHITILA

Tragedija kod Varaždina: Sin je ubio svog oca pa ranio i majku?

Nakon pružanja hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac je preminuo na mjestu događaja