Obavijesti

News

Komentari 1

Svima na prvoj liniji obrane od korone daruju besplatnu kavu

Svima na prvoj liniji obrane od korone daruju besplatnu kavu

Američka tvrtka Starbucks koja se bavi proizvodnjom kave odlučila je uljepšati blagdane svim zdravstvenim djelatnicima i svima onima koji su na prvoj liniji obrane od korona virusa.

VIDEO

Besplatnu kavu američkog branda Starbucksa ovog mjeseca diljem cijelog SAD-a mogu popiti svi djelatnici prve linije obrane od korona virusa, prenosi CBS News.

Ovom gestom Starbucks želi odati počast svim onima koji se mukotrpnim radom svakodnevno žrtvuju na prvoj liniji od korona virusa. 

Svi oni koji se identificiraju kao djelatnici prve linije obrane moći će tijekom cijelog prosinca dobiti besplatnu Starbucks kavu. 

Philip Toscano/Press Association/PIXSELL

Među te djelatnike ubrajaju se liječnici, farmaceuti, medicinske sestre, kao i ostalo zdravstveno osoblje. Također, besplatnu će kavu moći popiti i svi policajci i vatrogasci.

Limita narudžbe neće biti što znači da će ovi djelatnici biti u mogućnosti kroz cijeli prosinac naručiti neodređene količine kave.

- Ovo je bila iznenađujuće teška godina, a najviše su u njoj stradali djelatnici prve linije obrane od korona virusa. Želimo pokazati veliku zahvalnost baš njima, djelatnicima koji nas svaki dan štite i bez kojih ovo sve ne bi funkcioniralo - rekla je Virginia Tenpenny, potpredsjednica Starbucksa.

FILE PHOTO: A barista serves beverages in single use cups inside a Starbucks in London

Prethodno je Starbucks donirao 100,000 dolara Nacionalnom savezu za mentalne bolesti, a planira i iznenaditi 50.000 djelatnika s poklon paketima.

Ovo nije prvi puta da je Starbucks pokazao veliko srce. Početkom pandemije korona virusa, u ožujku 2020., kompanija je također dijelila besplatne kave. 

U tom je periodu podijeljeno 2 milijuna besplatnih kava svim djelatnicima prve linije obrane od korona virusa. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa