Obavijesti

News

Komentari 402

T. Karamarko: Izmolite 'Oče naš' svako jutro za Hrvatsku

T. Karamarko: Izmolite 'Oče naš' svako jutro za Hrvatsku
3

Neću da mi uzmu djecu, da izađu iz škole, a da ne znaju što je domoljublje, rekao je u četvrtak u Bjelovaru prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko

VIDEO

U svom govoru pred oko 200 stranačkih članova i simpatizera Tomislav Karamarko, šef HDZ-a i prvi potpredsjednik vlade, oštro je kritizirao kabinet bivšeg premijera Zorana Milanovića kazavši kako je zemlju doveo u tešku poziciju, o čemu govori 100.000 iseljenih u posljednje tri i pol godine, uglavnom mladih i obrazovanih koji su, umjesto budućnost ove zemlje, postali budućnost europskih država i prekooceanskih zemalja.

- Oni bi vladali umjesto da služe vlastitom narodu ako ga vole. Ako si '93., '94. ili '92. bio u Bruxellesu, mi, koji smo bili tu u odorama, ponosni smo na takve dane. Zadužili su Hrvatsku za 100 milijardi kuna, a sve Vlade do 2011. godine za 212 milijardi kuna. Tu je bio Domovinski rat i obnova. Mi smo pristali i na nestranačkog premijera s ciljem da zemlju izvučemo iz krize - poručio je Karamarko.

Dodao je da se u sastavljanju Vlade išlo na nove, mlade i stručne ljude i da nema mjesta ljutnji jer je to potrebno Hrvatskoj i HDZ-u.

- Tko pamti za prijašnje Vlade posjete jednog jakog čovjeka osim inozemnih bankara? Tko je Milanoviću stisnuo ruku od velikih državnika, koje je projekte doveo? Vrijeđaju i lažu umjesto da su konstruktivna opozicija.

- Neću da mi uzmu djecu, da izađu iz škole, a da ne znaju što je domoljublje. Pustite medije. Kad ide Dnevnik, uzmite neku knjigu i čitajte. Svako jutro pomolimo se za Domovinu. Jedan "Oče naš" i bit ćemo puno sretniji - kazao je na kraju polusatnog govora uz buran pljesak članova HDZ-a koji su ispunili dvoranu bjelovarskog Hotela Central.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 402
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...