News

Komentari 291

Tajna Timova dlana: Ima jaku seksualnu energiju, duhovit,...

Tajna Timova dlana: Ima jaku seksualnu energiju, duhovit,...

NEĆE BITI DOSADAN: Linije dlana pokazuju da Tim ne voli naređivati, ali je vrlo darežljiv i srdačan. Zanima ga okultizam, a kad se opusti, majstor je za viceve...

Iako ga neki mogu tako doživjeti, Tim Orešković sve je samo ne dosadan tip. Njegov dlan otkriva da, kad hoće i kad je u elementu, zna biti jako duhovit te silno šarmantan. Javnost mu je jako naklonjena, a ima razvijene umjetničke talente.

Sve to je iz pomne analize dlana zaključila naša poznata vidovnjakinja, astrologinja i hiromantkinja Mirela Marković.

- On je prije svega obiteljski čovjek, a prije braka, koji je stabilan, imao je jednu značajnu vezu. Ljubavi su mu se dešavale u 22. i 32. godini. Obiteljski je čovjek, voli suprugu i djecu, a seksualni život dosta mu je naglašen - “pročitala” je Marković iz Timova dlana. 

Oprezan je, oštrouman, biznismen u duši, a premda je zatvoreniji, srdačan je, darežljiv, ali i realističan.

- Ne voli naređivati te kod njega postoje veliki interesi za mistiku i okultne stvari. Linija života mu je dugačka, doživjet će duboku starost i živjeti dulje od 90 godina. Život će provesti vani, a karijera mu je jako naglašena i uspješna - niže Marković, koja mu u starosti predviđa blage vrtoglavice.

Bit će, kaže, dobar premijer, ljudi će ga voljeti, no imat će nekih nesuglasica sa suradnicima. Iako je “upao” u vučju jazbinu, uspjet će se othrvati svim prijetnjama i uspješno kormilariti Vladom.

- I tijekom školovanja odskakao je od drugih po svojem znanju. Bit će dobar premijer i nije čovjek od skandala. Vidim mu brojna putovanja i rad do duboke starosti, ali neće dovijeka raditi u politici - kaže Marković. 

Ono što je istaknula je da karijeru doživljava kao hobi. Iako djeluje nezanimljiv i smiješan zbog govora, zna biti jako duhovit i pričati viceve.

- S Karamarkom mu stoji odlična suradnja, no s Petrovom bi mogao imati problema - rekla nam je Mirela Marković.

Najčitaniji članci