Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
109 komentara

Tajne datuma izbora: I brojevi Kolindi daju najveće šanse

PROROČANSTVA S PANTOVČAKA Iz sfere okultnog dolazi i najava velikog iznenađenja idućih izbora, suca Mislava Kolakušića. Njemu su se brojke posložile tako da mu se Pantovčak više ne čini nedostižnim

109 komentara

Hrvatska diplomatkinja Kolinda Grabar Kitarović ležala je 2001. u bolničkom krevetu čuvajući tešku trudnoću i suprugu Jakovu rutinski diktirala teze za Fulbrightovu stipendiju. Već krajem godine njezine misli, dotad naizgled posve akademske, pokazat će se kao proročanstvo zastrašujuće preciznosti!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Buduća državnica izdiktirala je, naime, Jakovu tvrdnju o potencijalima asimetričnog rata - koje su se, kako je rekla, ostvarile u terorističkom napadu 11. rujna. Predsjednica, koja se dosad često puta znala pohvaliti širokim spektrom znanja (postavljanje pločica, krečenje, strojopis, pucanje, jezici...) ovu je svoju procjenu prvi put objavila prigodom prijama Fulbrightove nagrade za životno djelo. Iz tog je govora hrvatska javnost odmah izvukla rečenicu o “djevojčici s krive strane Željezne zavjese” pa se predsjednica požalila kako joj je govor bio bremenit sadržajem, a novinari su se, eto, dohvatili samo te fraze.

OVOME NEMA KRAJA Predsjednica u sve boljoj formi: Predvidjela je, kaže, 11. rujna

Usput je rekla kako je NK Rijeka bio rezervni klub Dinamu i Zvezdi, što je izazvalo novu lavinu ogorčenih reakcija, a novinari su krenuli u istraživanje sadržaja njezina zapostavljenoga govora na Fulbrightu i naišli na ovo priznanje. Potom je otkriveno da je govor do tog trenutka pogledalo manje od 100 ljudi, ali navala je krenula. Vidovnjaci, naime, na ovim prostorima uživaju trajno visoku konjunkturu...

Ghandi je dobio nasljednika 

Iz sfere okultnog dolazi i najava velikog iznenađenja idućih izbora, suca Mislava Kolakušića. Njemu su se brojke posložile tako da mu se Pantovčak više ne čini nedostižnim. Pobijedi li ovaj bivši sudac, sad, prema vlastitom priznanju, “najbolji hrvatski zastupnik u EU parlamentu”, Hrvatska će doživjeti temeljitu preobrazbu. Kolakušić će reformirati izborni zakon, Sabor, izborne jedinice, otpustit će 100.000 ljudi iz javnog sektora, promijeniti način izbora sudaca, resetirati Državno sudbeno vijeće, promijeniti kalendar po uzoru na Nursultana Nazarbajeva i osigurati Dinamu da prezimi u Europi.

HVALA TI, CRVENI PASOŠU Kolinda Grabar Kitarović: Moj bijeg preko željezne zavjese...

Kolakušić, ukratko, fantazira, baš poput Kolinde, ali nije jasno fantazira li zato da pobijedi ili izgubi. Pobijedi li, morat će iz Bruxellesa nazad na Pantovčak, na tri puta manju plaću. Izgubi li - tako je rekao - Hrvati će pokazati da ga ne žele, pa će on u hladovinu, a to se najviše i čini kao njegova stvarna želja.

Ipak, spektakularnim otvaranjem kampanje privući će mnogo glasova. Najvažnije političko pitanje s tim u vezi je kome će ih oteti. Na zadnjim izborima Ivan Vilibor Sinčić je gotovo sigurno oteo glasove Ivi Josipoviću. Zoran Milanović zasad obilazi teren i ne proizvodi “zoranizme.” Djeluje solidno. Čovjek katkad pomisli da je uskrsnuo Mahatma Gandhi - Milanović nudi prijateljstvo Plenkoviću i mir ljudima dobre volje. Miroslav Škoro stagnira, čini se da je rekao sve što ima. Zadnje je bilo obećanje o davanju “šake u nos onima koji zasluže”, pa čekamo novosti.

22.12.2019. 
Numerologinja Olga Hadjić prognozira da će veliko iznenađenje prvog kruga izbora biti Mislav Kolakušić

- Iako su favoriti Zoran Milanović i Miroslav Škoro,uz Kolindu bi u drugi krug mogao ući Mislav Kolakušić. Prvi dan izbora je četvorka u danu, a desetka u zbroju dana, mjeseca i godine. Kolakušićev sudbinski broj je četiri, dok mu je na karmi desetka - prognozirala je Olga.
5.1.2020. 
- U drugom krugu petica je na karmi Kolindi i svojim izjavama mogla bi se pokopati. Kolakušić je marginaliziran u startu, ali se vratio pomutiti vode. Jedino se bojim da je dan izbora, ta petica broj Merkura i da bi taj dan mogle obilježiti prevare i glasovna mešetarenja - kaže numerologinja Olga

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message