News

Komentari 65

Tajni rat Hrvatske i Srbije za Kraš: Plijen od 1,5 mlrd. kuna

Tajni rat Hrvatske i Srbije za Kraš: Plijen od 1,5 mlrd. kuna

U utrku za preuzimanje najveće hrvatske konditorske industrije uključio se i našoj javnosti nepoznati srpski milijunaš. Time je stvar učinio misterioznom jer je dionice kupila i Marica Vidaković

Kolinda se ispričala djeci jer im je dala “srpske” čokoladice, ali hoće li u drugome mandatu, pobijedi li, morati zaobići i darivanje Kraševih?

U utrku za preuzimanje najveće hrvatske konditorske industrije uključio se i našoj javnosti nepoznati srpski milijunaš. Time je stvar učinio misterioznom jer je dionice kupila i Marica Vidaković, pa je počela bitka koja cijenu Kraševih vrijednosnih papira diže u nebo, a cijelu operaciju istražuje i Hanfa. Kakav je dubinski smisao ove utakmice i tko će na kraju pobijediti?

O tome će u značajnoj mjeri odlučivati Marica Vidaković. Naši izvori tvrde da je navodno baš ona “Ivicu spremila u maricu”. Otkrivamo kakve su bile njene veze s Božom Petrovim, kako je preveslala Milana Bandića. Marica je s parkirališta Kraša tjerala ministre, a nije se libila tući se ni s najmoćnijima.

Obožava samo Tuđmana. Marica živi u sjeni, u kući s bazenom izvan Zagreba, nenametljiva je ali utjecajna. Čitajte u Expressu!

Najčitaniji članci