News

Komentari 22

Taksi Cammeo ponudio posao otpuštenim vozačima Oryxa

Sindikat hrvatskog vozača zatražio je hitnu smjenu Mije Bezera, pročelnika gradskog ureda za promet jer ga smatra odgovornim za otkaze 250 vozača u Oryxu

Sindikat hrvatskog vozača trži hitnu smjenu Mije Bezera, pročelnika gradskog ureda za promet smatrajući ga jedinim odgovornim za otkaze 250 vozača u Oryx taksiju.

- Do srijede smo dali rok za očitovanje Gradskoj upravi o ovom traženju ostavke, a ako se Bezer ne smijeni do tada, zajedno sa svim otpuštenim taksi vozačima uz pratnju članova sindikata doći ćemo pred zgradu Grada Zagreba kako bi prosvjedovali -  najavio je Miljenko Gočin, predsjednik Sindikata.

Ujedno je pozvao i sve ostale nezadovoljne radom pročelnika Bezera da se pridruže najavljenom prosvjedu.

- Više od pola godine oslanjali smo se na rad gradskih i državnih institucija kako bi se brojne prijave o nepravilnostima u radu na tržištu taksi prijevoza riješile, ali očito nije bilo sluha pa je tek otpuštanje 250 radnika potaknulo na ova potez, dodao je sindikalist.

Na konferenciju je stigao i glasnogovornik Taxi Cammea Miroslav Hoffman, koji je branio svoju tvrtku od prozivki, ali je svim otpuštenim radnicima iz Orxy taksija ponudio posao kod svoga poslodavca.

Najčitaniji članci